24-jarige wint 5 miljoen dollar, maar haalt prijs niet op!

Speel jij regelmatig mee in een loterij? Dan is het natuurlijk jouw ultieme droom om een mooi geldbedrag te New York Lottowinnen. Je hoopt natuurlijk op de jackpot, maar een paar ton is natuurlijk ook al hartstikke fijn. Je kunt dan immers eens lekker op vakantie, een nieuwe auto kopen of verhuizen naar een grotere woning.

Althans, wanneer jij je prijzengeld gewoon ophaalt. Indien jij een miljoenenbedrag wint in de loterij, wacht je hier nooit lang mee. Dat geldt echter wel voor een 24-jarige inwoner van New York. De New Yorker won een geldbedrag van liefst 5 miljoen dollar, maar weigert de prijs vooralsnog in ontvangst te nemen. Hij wil namelijk anoniem blijven.

Werkloze man is de gelukkige

Zijn identiteit is weliswaar nog niet onthuld, maar toch is er al het nodige bekend over de winnaar. Hoe dit kan? Doordat The New York Post de winnaar te spreken wist te krijgen. De krant garandeerde hem anonimiteit, waardoor nog zijn persoonsgegevens nog niet bekend zijn.

Toch weten we nu wel dat het gaat om een werklozen man die in de relatief arme wijk Norwood in The Bronx woont. Hij woont al zijn hele leven in deze wijk. Alle inwoners in de wijk kennen hem en dat is precies de reden dat hij anoniem wil blijven. Volgens de winnaar wordt zijn leven namelijk een hel wanneer zijn identiteit bekend wordt gemaakt.

Hij zegt tegen de krant zelfs dat hij moet vrezen voor zij leven wanneer mensen weten dat hij de winnaar is. De man is vooral bang dat mensen misbruik van hem gaan maken als zij weten dat hij over een flinke zak geld beschikt.

Miljoenenbedrag met een kraslot

Er zijn verschillende manieren waarop je een miljoenenbedrag kunt winnen. Om kans te maken op een miljoenenbedrag, kopen veel mensen een lot van een bepaalde loterij. Je hoort immers vaak genoeg dat er een miljoenenbedrag gewonnen is bij een loterij.

Het is echter ook mogelijk om met krasloten miljonair te worden. Toch lijkt deze kans aanzienlijk kleiner. Jij hebt waarschijnlijk nog nooit iemand gehoord die een miljoenenbedrag heeft gewonnen met zijn krasloten. Toch slaagde deze New Yorker er wel in miljonair te worden met zijn kraslot. Al is het maar de vraag of hij zijn miljoenen uiteindelijk nog in ontvangst neemt.

Verjaardagscadeau

De werkloze man schafte zijn kraslot aan vlak voor zijn verjaardag. We kunnen dus wel stellen dat hij zichzelf een prachtig verjaardagscadeau heeft gegeven. Het was eigenlijk helemaal niet zijn bedoeling een kraslot te kopen. Hij was namelijk op zoek naar nieuwe kleding voor zijn verjaardag. Hij kwam langs een verkooppunt van krasloten en besloot het erop te wagen. De man startte echter niet direct met krassen, maar stopte het lot in de achterzak van zijn broek.

Hij had nooit meer aan het lot gedacht, tot hij op het toilet ging zitten. Het lot viel hier namelijk bijna uit zijn broekzak. Direct begon hij met krassen. Het werd hem al snel duidelijk dat hij een mooi bedrag gewonnen had. De komma bleef namelijk maar opschuiven. En dat resulteerde uiteindelijk in het fantastische bedrag van 5 miljoen dollar.

Foto en video

Als winnaar van een groot geldbedrag spring jij natuurlijk een gat in de lucht, dat was bij de 24-jarige New Yorker niet anders. Veel mensen denken echter niet na over de gevolgen. Wanneer jij een miljoenenbedrag wint, sta je namelijk in de spotlights. Daarnaast is de kans groot dat iedereen geld van je wil hebben. Daarom willen de meeste loterijwinnaars anoniem blijven.

Dit behoort echter niet altijd tot de mogelijkheden. Daar weet deze winnaar van 5 miljoen dollar nu ook alles van. De New York Lottery heeft namelijk als voorwaarde dat de winnaar op de foto moet. Daarnaast moet er ook nog eens een video gemaakt worden. De winnaar weigert dit echter, omdat hij bang is dat zijn leven een hel wordt wanneer zijn identiteit bekend wordt gemaakt.

Verzoek om zijn geld alsnog te krijgen

Aangezien de man gewonnen heeft, wil hij wel aanspraak maken op zijn geld. Hij wil alleen niet voldoen aan de voorwaarden die de New York Lottery stelt. Daarom is hij naar de State Gaming Commission gestapt. Op deze manier wil hij alsnog zijn geld krijgen. Hij probeert het nu via een achterdeurtje geleverd te krijgen, zodat hij volledig anoniem blijft. Dit is de eerste stap die de winnaar neemt. Mocht hij zijn geld op deze manier alsnog niet krijgen, dan stapt hij naar de rechter.

Genoeg dromen

Wanneer je een mooi geldbedrag wint, ga je hier vast en zeker leuke dingen mee doen. Mocht de winnaar zijn 5 miljoen toch nog krijgen, dan koopt hij eerste een fatsoenlijk huis voor zijn moeder. Dit vertelde hij tegen The New York Times.

Hij is namelijk samen met haar opgegroeid. Daarnaast is het zijn doel om ook voor zijn broer een huis te kopen en wil hij een miljoen opzij zetten voor zijn 4-jarige dochtertje. Met het geld dat overblijft, wil de man zijn eigen garage beginnen. Kortom: hij weet al precies wat hij met zijn geld gaat doen.

Nu is het alleen nog te hopen dat hij zijn geld ook daadwerkelijk ontvangt. Anders kunnen zijn plannen voorlopig de ijskast in!

Tagged with:

5 Responses to “24-jarige wint 5 miljoen dollar, maar haalt prijs niet op!”

  1. 먹튀사이트 검증사이트 먹튀폴리스입니다.
    먹튀폴리스는 신규는 물론 오픈된 먹튀사이트를 철저히 먹튀검증하여 먹튀없는 시대를 만들어가고 있습니다.
    먹튀폴리스를 사랑하는 여러분의 많은 호응바랍니다.
    여러분의 충실한 먹튀검증 사이트가 되도록
    노력하겠습니다.

Leave a Comment