EuroJackpot niet gevallen en loopt op naar 76 miljoen

Elk nadeel heeft zijn voordeel. Pech voor de deelnemers aan de trekking van de EuroJackpot. De getallen 1, 7, 23, 25 en 45 vielen, alsmede de Euro-getallen 5 en 8. Dat betekende dat de jackpot netjes in de kluis bleef. Geen enkele deelnemer had namelijk deze getallen op zijn of haar formulier aangekruist. Het grote voordeel daarvan is dat de jackpot is opgelopen tot 76 miljoen euro en dat jij kans maakt om dit geweldige bedrag te winnen.

Win jij vrijdag 76 miljoen euro?

Je hebt nog even de tijd om loten te kopen. Vrijdag 30 september 2016 is namelijk de volgende trekking. De deelnemer die de 7 juiste getallen aankruist, mag zich multi-miljonair noemen. Je wint dan namelijk 76 miljoen euro. Deelnemen kan al voor € 5 per lot via The Lotter. Voor € 5 per lot maak je dus kans op die mooie EuroJackpot van 76 miljoen euro.

Je vestigt dan ook meteen een jaarrecord. De hoogste EuroJackpot die dit jaar viel, bedroeg namelijk 75 miljoen euro. Op vrijdag 25 maart 2016 won een deelnemer dit bedrag. Het record aller tijden staat op 90 miljoen euro. Dit bedrag werd op 1 mei 2015 gewonnen door een Tsjechische deelnemer van EuroJackpot. Vanuit heel Europa doen namelijk loterijliefhebbers mee aan deze Europese loterij. Dat is ook de reden dat de jackpot snel oploopt tot bedragen van vele tientallen miljoenen euro’s.

Als u via The Lotter een lot koopt, krijgt u een scan uw lot in de mailbox. Het originele lot wordt door The Lotter in de kluis bewaard. Direct na de trekking, krijgt u van The Lotter de uitslagen van de EuroJackpot door. U kunt ervoor kiezen om bericht via de e-mail te krijgen, maar als u dat wilt, kunt u ook via SMS op de hoogte gesteld worden van de uitslagen van de loterij. Op deze manier weet u direct of u 76 miljoen euro rijker bent geworden! Het feestvieren kan dan direct beginnen !

speel mee met de Eurojackpot

 

Tagged with:

5 Responses to “EuroJackpot niet gevallen en loopt op naar 76 miljoen”

Leave a Comment