Belgische EuroMillions-speler wint 50 miljoen euro

In België een lot kopen voor EuroMillions lijkt haast een garantie op een jackpot prijs te worden. Eerder deze maand won een Euro Millions-speler uit Schaarbeek het schitterende bedrag van 168 miljoen euro. Nu won een Belgische deelnemer aan Euro Millions het schitterende sommetje van € 50.108.729. Twee keer in één maand is nu de jackpot gevallen in België.

De straatveger uit Schaarbeek die 168 miljoen euro won, kwam niet meer opdagen op zijn werk. Geef hem eens ongelijk. Zou jij wel nog straten gaan vegen en putjes gaan scheppen als je 168 miljoen euro op je bankrekening hebt staan? Of de winnaar van 50 miljoen euro wel op zijn werk is verschenen, is nog onduidelijk. Voor het geld hoeft hij in elk geval niet meer te werken. Hij behoort nu tot de 308 rijkste Belgen.

Valt de jackpot een derde keer in België?

De Nationale Loterij is er ook nog wat beduusd van. Het feest dat werd gebouwd rondom de winnaar van 168 miljoen euro was eigenlijk nog maar net afgelopen. En dan wint er in België weer iemand de jackpot van de Euro Millions-loterij. Het bewijst maar eens dat het spel gebaseerd is op puur geluk en dat het niet zo is dat na het vallen van een jackpot, een land een tijdje niet meer ‘aan de beurt’ is. België maakt met twee jackpotwinsten in nog geen maand tijd, definitief een einde aan deze hardnekkige mythe.

Wil je ook kans maken op de jackpot van EuroMillions? Dat kan. Je hoeft er zelfs niet eens voor naar België. Via The Lotter, de meest betrouwbare online lotenverkoper, maak je voor € 5,60 per lot al kans op de miljoenenjackpot van Euro Millions. Doordat spelers vanuit heel Europa meedoen aan Europa’s grootste miljoenenloterij. Wie weet ben jij wel de volgende EuroMillions-winnaar!

KOOP EUROMILLIONS LOTEN ONLINE  

 

Leave a Comment