Belgische pechvogel loopt 108 miljoen euro mis bij EuroMillions

In de loterij van EuroMillions zijn talloze miljoenen euro’s te winnen. Dit ondervond een inwoner van België onlangs ook.

De cijfercombinatie van de man was goed voor 108 miljoen euro. Helaas voor deze Belgische pechvogel, speelde hij alleen op dinsdag mee met Euro Millions. Zijn cijfercombinatie was op vrijdag goed voor € 108 miljoen. Bijzonder zuur dus! De beste man loopt nu 108 miljoen euro mis.

Wil je dit voorkomen? Sluit dan nu een abonnement af voor deelname aan Euro Millions. Dan kan onder meer via The Lotter. The Lotter geeft na elk tiende lot, een lot volledig gratis. Door je te abonneren, speel je elke trekking mee met je favoriete getallen.

Klik hier om mee te spelen met Euro Millions en na elk 10e lot een gratis lot te ontvangen >>>

Vaste speler

De man in kwestie speelt wekelijks mee met EuroMillions. Dit maakt het voor hem natuurlijk extra zuur. Hij speelde

Winnende getallen EuroMillions

Deze getallen waren goed voor 108 miljoen euro.

echter alleen op de dinsdagen mee en heel af en toe ook op de vrijdagen. Op de bewuste vrijdag dat de 108 miljoen vergeven werd, speelde hij echter niet mee.

Extra zuur: het bedrag viel op de cijfercombinatie waarmee de Belg vrijwel altijd meespeelt. De jackpot viel op de cijfers 14, 34, 36, 39 en 48. De winnende sterren waren 2 en 3. Op het laatste biljet van de betreffende speler waren exact deze zeven cijfers vermeld.

Aangeplakt aan winkelruit

De Belg kocht zijn lot altijd bij dezelfde verkoper. Hij vertelde het mislopen van deze enorme geldprijs dan ook zelf aan de verkoper. De verkoper vond op zijn zachtst gezegd behoorlijk zuur voor de man.

Hij kon er echter ook wel de humor van inzien. De vaste klant overhandigde zijn lot aan de verkoper. Deze zette een smiley op het lot met daarbij de tekst ‘Vrijdag 108.000.000. Pechvogel!!! Speelt alleen dinsdag’. Hij plakte het lot vervolgens op zijn winkelruit.

Voortaan ook maar op vrijdag spelen

De verliezende Belg vatte zijn ‘verlies’ gelukkig sportief op. De verkoper vertelde dat hij er zelf meer mee zat dan de deelnemer. “Ik vind het zo erg voor hem”, vertelde hij tegen Het Nieuwsblad. Om te voorkomen dat de Belg nogmaals een grote prijs als deze misloopt, speelt hij voortaan ook maar op de vrijdag mee. “Hij heeft voor de zekerheid een ‘verlenging’ voor de vrijdagtrekking aangeschaft”, is te lezen in Het Nieuwsblad.

Hoe zit de vork in de steel?

Het aangeplakte lot heeft voor veel vragen gezorgd bij passanten. Volgens de verkoper loopt er dan ook regelmatig iemand in om te vragen hoe de vork in de steel steekt. De verkoper legt vervolgens rustig uit wat er gebeurd is en geeft zijn klanten dan ook allemaal het advies om voortaan niet alleen op dinsdag, maar ook op vrijdag mee te spelen.

Abonnement afsluiten

Is jou ook weleens zoiets overkomen? Dan is dit natuurlijk bijzonder zuur. Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat je geen tijd hebt om een lot te kopen. Hierdoor kun je maar zo heel wat geld mislopen. Vraag maar aan de Belg in kwestie. Gelukkig kun je bij EuroMillions ook een abonnement afsluiten. Hierdoor hoef jij dus geen enkele trekking meer te missen. Op deze manier mis jij dus nooit meer een prijs die valt op jouw vaste cijfercombinatie.

Zo werkt EuroMillions

EuroMillions is in principe een ‘gewone’ loterij, alleen is het winbedrag veel hoger. Zo starten de jackpotten bij 17 miljoen euro. Deze kunnen uiteindelijk oplopen tot wel 190 miljoen euro. De jackpot wordt alleen uitgekeerd wanneer er iemand is met vijf de juiste nummers en twee juiste sterren.

Wanneer er niemand is met de juiste combinatie, wordt de jackpot niet uitgekeerd. Zolang er geen winnaar is, stijgt de jackpot na iedere trekking. Er zijn in totaal 13 verschillende rangen. Hoe hoger de rang is, hoe groter de kans dat je ook daadwerkelijk de jackpot wint.

speel mee met euromillions   

Tagged with:

11 Responses to “Belgische pechvogel loopt 108 miljoen euro mis bij EuroMillions”

 1. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished
  to say that I’ve truly enjoyed surfing around your weblog posts.
  In any case I will be subscribing for your rss
  feed and I hope you write once more soon!

 2. Thanks for your marvelous posting! I really enjoyed reading it, you might be a great author.I will make sure to bookmark your blog
  and will eventually come back later in life.
  I want to encourage yourself to continue your great job, have a nice day!

 3. Hey there! I just want to offer you a huge thumbs up
  for your excellent information you have
  got here on this post. I am coming back to your blog for more soon.

Leave a Comment