Vier Belgen miljonair dankzij Euromillions

Fanatiek spelen van de loterij EuroMilliions? Dan weet je dat de kans op winst vrij klein is. Dit is zeker het geval wanneer je aast op een prijs van één miljoen euro.

De Nationale Loterij garandeerde onlangs dat er minimaal één Belg was die de gelukkige winnaar was van één miljoen euro. Naderhand bleek dat er in totaal liefst vier Belgen zich miljonair mochten noemen. Hoe dit kon? Door de speciale My Bonus-code die onderaan ieder ticket staat.

Absurde bedragen

EuroMillions is een loterij die in veel verschillende landen in Europa te spelen is. Iedere Europeaan die meespeelt, dingt mee naar de prijzen. De loterij heeft een standaard jackpot van 17 miljoen euro. Deze kan op den duur stijgen tot liefst 190 miljoen euro.

Daarnaast heeft EuroMillions nog een speciale jackpot voor uitzonderlijke trekkingen. Dankzij één van deze uitzonderlijke trekkingen gaan vier Belgen vanaf heden door het leven als miljonair.

Leuke ‘troostprijs’

Iedereen die meespeelt aan EuroMillions, ontvangt logischerwijs een lot. Dit lot is voorzien van vijf nummers en twee sterren met daarin een nummer. Indien zowel de vijf nummers als de twee sterren goed zijn, win je de jackpot. Dit was helaas niet aan een Belg besteed.

Via de My Bonus-code vielen er echter alsnog vier Belgen in de prijzen. De codes van deze Belgen behoorden bij de trekking waarbij 25 deelnemers uit heel Europa werden uitgeloot. Elk van deze 25 deelnemers krijgt een bedrag van één miljoen euro op zijn rekening gestort.

euro millions

My Bonus-code

De My Bonus-code kan bij speciale trekkingen één miljoen euro opleveren. Dit is echter niet het enige wat je kunt winnen met deze code. Zo zijn er wekelijks bijvoorbeeld gegarandeerd 600 extra winnaars. Zij winnen allen een bedrag van 500 euro.

Iedere dinsdag zijn er 200 winnaars, op vrijdag zelfs 400. Tevens zijn er meerdere keren per jaar gegarandeerd duizend winnaars van 10 euro. Bij de speciale EuroMillions Miljonairs-trekkingen wint er sowieso een Belg één miljoen euro. Mocht er tussen de 25 winnaars geen Belg zitten, dan wordt één code getrokken via een My Bonus-trekking. Op deze manier is er altijd minimaal één winnaar van één miljoen euro in België.

Geen extra trekking voor België

Onlangs werden er liefst vier Belgen uitgeloot voor een bedrag van één miljoen euro. Dit behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Doordat er spelers zijn in meerdere landen, kunnen er ook spelers uit dezelfde landen winnen. In dat geval wordt er natuurlijk niet nogmaals een extra winnaar getrokken via de My Bonus-trekking in België.

Nog een Belg in de prijzen

De vier Belgen die één miljoen euro wonnen, waren niet de enige winnaars in België. Er ging namelijk ook een Belg aan de haal met een geldbedrag van 485.787,20 euro. Ook geen misselijk bedrag natuurlijk. Deze prijs won hij omdat hij één van de vijf winnaars was in rang twee van de reguliere trekking.

De jackpot van ruim 174 miljoen euro (!!!) werd ook vergeven, maar deze viel niet in België. Er waren in totaal twee spelers met de vijf juiste getallen en de twee juiste sterren. Zij wonnen ieder een bedrag van 88.862.248 euro.

Wil je ook meedoen aan Euromillions? Koop dan nu je loten online via het betrouwbare The Lotter >>>

Tagged with:

Leave a Comment