Wanneer is de EuroMillions trekking en andere vragen over EuroMillions

EuroMillions is een van de populairste loterijen in Europa. Dat is niet zo heel raar, want loterijen van vrijwel alle Europese landen zijn aangesloten op de EuroMillions-jackpot, waardoor je vanuit heel Europa mee kunt doen voor deze jackpot. Een ander bijkomend voordeel is dat de EuroMillions-jackpot altijd minimaal 15 miljoen euro bedraagt.

In dit artikeln zetten we kort even wat informatie over de EuroMillions-loterij op een rij. Ook beantwoorden we de belangrijkste vragen die leven over de EuroMillions-loterij.

Wanneer vinden de trekkingen van EuroMillions plaats?

De trekkingen vinden tweemaal per week plaats. Op dinsdag en op vrijdag. De trekkingen vinden plaats om 8 uur ‘s avonds Nederlandse tijd. Als je loten hebt gekocht via The Lotter en The Lotter app hebt gedownload, blijf je automatisch op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de trekking van deze Euro Millions-loterij. Je weet dat dan ook direct of je een mooie geldprijs hebt gewonnen of dat je moet hopen op meer geluk bij de volgende trekking.

Wat is een Super Trekking en wanneer is de volgende EuroMillions SuperTrekking?

Bij SuperTrekkingen worden er extra hoge jackpots weggegeven. Bij deze SuperTrekkingen wordt de jackpot verhoogd tot minimaal 100 miljoen euro. Minimaal, want meestal staat de jackpot tijdens een EuroMillions SuperTrekking zelfs nog hoger dan 100 miljoen.

Deze SuperTrekkingen zijn slechts een aantal keren per jaar. De volgende SuperTrekking vindt plaats op 30 september 2016. Vanaf medio september kun je loten kopen voor deze SuperTrekking. De verwachting is dat de jackpot op dat moment op 130 miljoen euro zal zijn. Een gigantisch bedrag. Stel je voor dat je dat bedrag wint!

Op 29 januari 2016 bedroeg de jackpot maar liefst 132 miljoen euro. Omdat twee spelers de juiste getallen aan hadden gekruist, moest de jackpot gedeeld worden. Een Ierse deelnemer en een Franse deelnemer wonnen ieder 61 miljoen euro.

Kan ik online loten kopen voor EuroMillions?

Goed nieuws. Dat kan. Via The Lotter koop je loten voor maar liefst 50 verschillende loterijen van over de hele wereld. Van de Amerikaanse Powerball-loterij tot de Duitse Lotto en van de grote Spaanse kerstloterij tot deze EuroMillions-loterij.

Je doet al mee aan de EuroMillions-loterij voor slechts 5 euro per lot. De minimale afname bij The Lotter bedraagt 3 loten. Voor het luttele bedrag van 15 euro maak je dus al drie keer kans op een jackpot die op kan lopen tot meer dan 100 miljoen euro. Als je vaker meedoet of met meer loten meedoet, krijg je interessante kortingen. Deze kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 25%.

 

Leave a Comment