19 maart 2018 – 25 maart 2018: multi-miljonair worden met de loterij

Financieel onafhankelijk zijn heeft vele voordelen. Zo hoef je bijvoorbeeld nooit meer te werken en je kunt de meedoen met de megamillions loterijhypotheek op je woning direct aflossen. Veel mensen worden dan ook maar wat graag multimiljonair. Dit kun je natuurlijk worden door vele successen te boeken op zakelijk gebied.

Er is echter ook een andere mogelijkheid: de loterij winnen. Ook deze week worden er weer talloze trekkingen verricht. En de jackpots van deze loterijen zijn wederom niet mis. Wil jij weten welke loterij je moet spelen om multimiljonair te worden? Hieronder krijg jij een overzicht van vijf loterijen met een enorm hoge jackpot.

5. Duitse Lotto: 13 miljoen euro

Met een jackpot van 13 miljoen euro staat de Duitse Lotto deze week op positie vijf. Het laagste bedrag van de vijf, maar natuurlijk nog steeds een heerlijk bedrag om te winnen! Wanneer jij meespeelt met deze loterij, maak jij twee keer per week kans op de jackpot.

Er is namelijk een trekking woensdag en op zaterdag. Je speelt mee door bij The Lotter zes nummers tussen de 1 en 49 te selecteren. Tevens kies je een extra nummer tussen de 0 en 9, het zogeheten Super Number. Heb jij alle zes de nummers plus het Super Number goed? Dan is de jackpot voor jou!

Klik hier om mee te spelen met de Duitse Lotto >>>

4. EuroJackpot: 17 miljoen euro

Op plek vier vinden we deze week de EuroJackpot terug. De jackpot van deze loterij ligt toch alweer een paar miljoen hoger dan die van de Duitse Lotto. De EuroJackpot is een wekelijkse loterij waaraan achttien Europese landen deelnemen, waaronder Nederland. Om mee te dingen naar de jackpot, moet jij natuurlijk wel over een lot beschikken. Deze koop je bij The Lotter.

Je selecteert hier simpelweg vijf nummers tussen de 1 en 50. Daarnaast kies je twee extra nummers. Jij gaat met de jackpot aan de haal wanneer je alle zeven nummers juist hebt. Valt de jackpot niet? Dan loopt deze telkens op. De jackpot heeft een maximum van 90 miljoen euro. Momenteel staat deze op 17 miljoen euro.

Klik hier om mee te spelen met de Euro Jackpot >>>

3. EuroMillions: 25 miljoen euro

Is de 13 miljoen van de Duitse Lotto of de 17 miljoen van de EuroJackpot nog niet genoeg? Speel dan eens mee met EuroMillions. De jackpot van deze loterij staat momenteel namelijk op een bedrag van 25 miljoen euro. Om mee te spelen met deze loterij, kun je eveneens bij The Lotter terecht.

Via de website van The Lotter kun jij namelijk heel makkelijk een lot kopen. Selecteer vijf nummers tussen de 1 en 50, kies twee Lucky Stars tussen de 1 en 12 en reken jouw lot af. Heb je dit allemaal gedaan? Dan maak jij kans op deze hoge jackpot. Iedere week is er een trekking op de dinsdag en de vrijdag. De jackpot van EuroMillions staat zowel in Spanje, Oostenrijk als Frankrijk momenteel op 25 miljoen euro.

Klik hier om mee te spelen met Euro Millions >>>

2. SuperEnalotto: 116,1 miljoen euro

Wat zou jij doen met meer dan honderd miljoen? Waarschijnlijk kun jij je niet voorstellen dat je ooit zo’n hoog bedrag wint. Wanneer je meespeelt met de SuperEnalotto, is dit echter wel degelijk mogelijk. De jackpot van deze Italiaanse loterij staat momenteel namelijk op het absurd hoge bedrag van 116,1 miljoen euro.

Wat je moet doen om mee te dingen naar deze miljoenen? Eén of meerdere loten kopen. Dit doe je via de site van The Lotter. Je hoeft alleen maar zes nummers tussen de 1 en 90 te selecteren. De jackpot gaat er alleen uit wanneer de zes getrokken nummers overeenkomen met iemands geselecteerde nummers. Valt hij niet? Dan wordt de jackpot na iedere trekking hoger.

Klik hier om mee te spelen voor 116,1 miljoen euro >>>

1. Mega Millions: 377 miljoen dollar

Wil jij pas echt een hoge jackpot winnen? Dan moet je zeker een lot kopen voor Mega Millions. Wanneer jij de jackpot van deze Amerikaanse loterij wint, hoef jij je echt je hele leven geen zorgen meer te maken. Met dit geld kun jij namelijk alles doen wat je maar wilt.

De jackpot staat momenteel namelijk op het astronomische bedrag van 377 (!!!!) miljoen dollar. Om deze miljoenen bij te kunnen schrijven op jouw bankrekening, hoef je alleen maar een lot te kopen. Hiervoor kun je terecht bij The Lotter.

Op de website van deze loterijaanbieder selecteer jij simpelweg vijf nummers tussen de 1 en 70 en een Mega Ball tussen de 1 en 25. Wanneer jij alle getallen goed hebt en ook de juiste Mega Ball hebt gekozen, win jij (een deel van) de jackpot.

Klik hier om mee te spelen met Mega Millions >>>

Tagged with:

2 Responses to “19 maart 2018 – 25 maart 2018: multi-miljonair worden met de loterij”

  1. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this superb blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will share this blog with my Facebook group. Chat soon!

Leave a Comment