Canadees echtpaar wint voor de derde keer jackpot loterij

Het echtpaar Fink heeft onvoorstelbaar veel geluk. Je moet al veel geluk hebben om één keer de loterij te winnen. De kans dat je twee keer een loterij wint is miniem, afgerond zelfs 0,00. En de kans dat je drie keer de loterij wint? Bijna niet voor te stellen, maar Barbara en Douglas Fink flikten het. Net zoals in 1989 en 2010 wonnen ze ook dit jaar de jackpot van de loterij. Voor de derde keer.

Het echtpaar won dit jaar opnieuw in de Canadese loterij. De gelukkige Barbara en Douglas gingen er vandoor met 5,7 miljoen euro. Dat is fors meer dan in 1989 en in 2010. Toen wonnen ze respectievelijk € 90.000 en € 70.000. Het echtpaar is woonachtig in Alberta, een provincie in Canada.

Geld gaat naar de familie

Het echtpaar Fink gaat het geld niet over de balk smijten. Een deel van de jackpot van de Western Canada Lottery is bestemd voor hun kinderen en kleinkinderen. Barbara en Douglas willen dat hun kinderen een uitstekende toekomst hebben. Met een mooi deel van de 5,7 miljoen jackpot, moet dat natuurlijk geen enkel probleem zijn.

De Fink-jes denken natuurlijk ook aan zichzelf. Ze kunnen nu werk maken van iets dat ze altijd al hebben willen doen: wat van de wereld zien. Douglas en Barbara gaan op reis. Verder gaan ze nog op zoek naar een nieuwe woning. Die zal een stuk luxueuzer zijn dan hun huidige optrekje.

Western Canada Lottery

Het echtpaar Fink won de jackpot in de Lotto 649 van de Western Canada Lottery. In 1974 werd de Western Canada Lottery opgericht. Deze organisatie organiseert diverse loterijen en kansspelen in het westen van Canada.

De Lotto 649 is het populairste spel van de Western Canada Lottery. Andere kansspelen en loterijen van de WCL zijn onder meer de Lotto Max, Daily Grand, Keno en Sport Select. Via The Lotter kun je loten kopen voor de Canadese Lotto 649.

Tagged with:

Leave a Comment