Duitser wint € 76 miljoen met de EuroJackpot

Groot feest in Duitsland. Nadat de Duitse belastingbetaler in 2015 de jackpot binnen wist te halen met bijna 1 miljoen migranten, incasseerde afgelopen week een Duitse deelnemer aan de EuroJackpot de jackpot van deze loterij. Deze gelukkige Duitser mag maar liefst 76,76 miljoen euro op zijn bankrekening bijschrijven.

Hoogste EuroJackpot ooit

Hiermee verbetert deze Duitser ‘n record. Hij mag zich nu officieel de grootste loterijwinnaar ooit in Duitsland noemen. Ook is hij de op één na grootste Europese loterijwinnaar in 2016. Hij kwam vele tientallen miljoenen euro’s tekort om het jaarrecord van de Euro Millions jackpot te verbreken. Deze jackpot viel in januari en bracht maar liefst 132 miljoen euro op.

Voor de EuroJackpot is dit ook een mooie opsteker. De EuroJackpot is een relatief jonge loterij en daarom nog niet zo heel bekend in Europa. Qua bekendheid is deze loterij wat ondergesneeuwd ten opzichte van de EuroMillions en de grote Spaanse loterijen, zoals bijvoorbeeld de loterij waar elk jaar El Gordo valt. Het feest zou pas echt compleet zijn geweest als de EuroJackpot het record van EuroMillions zou hebben verbroken. Publicitair is dat erg interessant. Ook nu heeft Euro Jackpot zich echter op de kaart gezet als miljonairs-maker.

Duitsers doen het goed in de EuroJackpot

Duitsers doen het traditioneel goed in de EuroJackpot-loterij. In 2014 won een Duitser 58,7 miljoen euro, terwijl eerder Duitse deelnemers aan EuroJackpot bedragen van 41 miljoen euro en 46 miljoen euro wonnen. Het is dus hoog tijd dat Nederlanders zich gaan roeren in de EuroJackpot. Via The Lotter kun je meedoen aan buitenlandse loterijen zoals de EuroJackpot.

Je doet al mee aan de EuroJackpot voor € 5 per lot. Het minimaal aantal loten dat je online aan dient te schaffen als je mee wilt doen, bedraagt 3. Voor 15 euro heb je dus drie kansen op de jackpot van de EuroJackpot-loterij. Na aankoop van je loten, kies je vijf getallen uit uit de serie van 1 tot en met 50 en twee getallen uit de serie van 1 tot en met 10.

De jackpot-prijzen van de EuroJackpot-loterij lopen hard op. Dit komt omdat er inmiddels 17 landen zijn aangesloten op deze loterij. In alle 17 landen worden loten verkocht, waardoor er flink wat geld in de pot komt te zitten. Ook Nederland doet mee, waardoor Nederlanders makkelijk en volledig legaal mee kunnen doen aan deze loterij. Een leuk en belangrijk feit: in tegenstelling tot bijvoorbeeld de prijzen bij de Powerball-loterij, zijn de prijzen van de EuroJackpot belastingvrij!

Click Now!

 

Tagged with:

Leave a Comment