Online verkoop loten Powerball loterij stilgelegd!

Vandaag hebben de website waar online loten voor de Powerball-loterij worden verkocht, de verkoop vroegtijdig gestaakt. Door de enorme drukte hebben ze hiertoe besloten. Door het voortijdig sluiten van de verkoop, kunnen The Lotter en Lottos Online iedereen verzekeren dat de loten tijdig worden geleverd en dat je dus kans maakt op die 1,5 miljard dollar jackpot! Door de enorme drukte raakte de website van met name The Lotter gisteren en eergisteren van tijd tot tijd al overbelasting.

Abonnement op Powerball loterij

Als je nu naast loten grijpt, is de wijze les voor de volgende keer dat je beter een paar dagen voor de trekking alvast je loten koopt. Op die manier ben je er zeker van dat je loten op tijd binnen zijn en dat je meedoet voor de jackpot. Bij The Lotter kun je tegen aantrekkelijke kortingen abonnementen aanschaffen waarmee je automatisch meedoet aan alle trekkingen. De kortingen kunnen oplopen tot maximaal 25%.

De websites van de online loterijverkopers werden flink op de proef gesteld. Normaal gesproken is de buitenlandse belangstelling voor de Powerball-loterij beperkt. Nu de jackpot echter in recordtempo opliep van ‘n half miljard naar 900 miljoen en vervolgens naar 1,5 miljard, was ook de buitenlandse interesse gewerkt. Media in onder andere Nederland, België, Duitsland, Frankrijk Canada en Australië schreven dagelijks over deze krankzinnige jackpot van anderhalve miljard dollar.

We wensen iedereen die op tijd één of meerdere loten heeft weten te bemachtigen, veel succes bij de trekking zo dadelijk. Wie achter het spreekwoordelijke net vist, raden we aan om alvast loten aan te schaffen voor de trekking van zaterdag. De kans is klein, maar het zou zomaar kunnen dat de jackpot vanavond niet valt  en dat er a.s. zaterdag 2 miljard dollar in de jackpot zit! Jawel, 2 miljard dollar!

Ja ik wil eenn abonnement op Powerball

 

One Response to “Online verkoop loten Powerball loterij stilgelegd!”

  1. Pingback: Homepage

Leave a Comment