Overzicht jackpots eerste week april 2019

Er zijn heel wat mensen die geregeld een lot kopen voor een loterij. Jij hebt ongetwijfeld ook weleens een gokje gewaagd. De kans is groot dat het hierbij om een nationale loterij ging. Vaak kun je hier een flink geldbedrag winnen. Alleen is de kans niet heel groot dat jij ook daadwerkelijk wint. Speel jij al lange tijd met de gedachte om toch weer eens een gokje te wagen? Dan wil je dit natuurlijk wel doen bij een loterij waar jij enorm veel geld kunt winnen. De nationale loterij is dan geen optie. Ook al kun je hier vaak behoorlijk wat geld winnen, het is niets in vergelijking met de grootste loterijen ter wereld. Wil jij echt schandalig rijk worden? Speel deze week dan mee met één van de onderstaande vijf loterijen!

5. EuroJackpot

De EuroJackpot staat deze week op de vijfde plek in dit overzicht. Nu denk jij mogelijk dat het niet de moeite waard is om een lot te kopen voor deze loterij. Dit is echter wel degelijk het geval. De jackpot van de EuroJackpot staat momenteel namelijk op 29 miljoen euro. Ontzettend veel geld natuurlijk! Om kans te maken op dit geldbedrag, hoef jij alleen maar even een officieel lot voor deze loterij te kopen. Dit kan bij The Lotter. Weet wel dat het niet alleen een kwestie van betalen is. Jij moet namelijk zelf de nummers van jouw lot uitzoeken. Het gaat bij de EuroJackpot om vijf nummers tussen de 1 en 50 en twee extra nummers tussen de 1 en 10. Vind jij het niet wat om zelf te kiezen? Laat dit dan automatisch doen. De trekking van de EuroJackpot vindt iedere week op de vrijdagavond plaats. Jij wint de jackpot wanneer je erin slaagt alle nummers goed te hebben.

DOE MEE AAN DE EUROJACKPOT EN MAAK KANS OP 29 MILJOEN EURO >>>

4. Powerball

Wekenlang stond de Amerikaanse Powerball-loterij op plek één in dit overzicht. De jackpot van 750 miljoen dollar is afgelopen week echter gevallen. Toch staat de Powerball-loterij ook nu alweer in dit overzicht. Momenteel kun jij hier namelijk alweer 54 miljoen dollar winnen. In euro’s is dit een slordige 48 miljoen. Een schijntje in vergelijking met de jackpot van vorige week, maar toch alweer aanzienlijk hoger dan de EuroJackpot. Ook bij deze loterij geldt dat jij zelf de nummers voor jouw lot uit moet zoeken. Bij de Powerball-loterij gaat het om vijf hoofdnummers tussen de 1 en 69 en een enkele Power Ball tussen de 1 en 26. Jij kunt jouw nummers zelf kiezen, maar je kunt dit ook laten doen wanneer jij jouw lot koopt via www.thelotter.com. Net als bij de EuroJackpot geldt hier eveneens dat jij alleen kunt winnen door alle nummers juist te hebben. De kans is niet groot, maar hij is natuurlijk aanwezig als jij meespeelt. Zijn er meer mensen die alle nummers juist hebben? Dan wordt de jackpot verdeeld over deze personen. Er is iedere week een trekking op de woensdag en zaterdag.

DOE MEE AAN DE POWERBALL-LOTERIJ EN MAAK KANS OP 48 MILJOEN EURO >>>

3. EuroMillions

Indien jij geregeld meespeelt met een loterij, is de kans groot dat je wel eens van EuroMillions gehoord hebt. Dit is namelijk een bekende en populaire loterij binnen Europa. En daarbij komt dat je er meestal ook nog eens behoorlijk wat geld mee kunt winnen. Dat is ook deze week weer het geval. Althans, bij de Spaanse en Oostenrijkse variant. De jackpot van deze loterij staat op dit moment namelijk op 59 miljoen euro. Een bedrag waarmee jij al jouw wensen in vervulling kunt laten gaan. Wat je moet doen om kans te maken op dit bedrag? Een lot kopen bij The Lotter. Dit doe je door vijf nummers uit de reeks 1 – 50 te selecteren en twee Lucky Stars tussen de 1 en 12 te kiezen. Rollen de zeven nummers uit de koker die jij gekozen hebt? Dan mag jij je de gelukkige winnaar noemen van deze enorme jackpot. Jij maakt iedere week twee maal kans om de jackpot te winnen, want er is een trekking op de dinsdag en op de vrijdag. Gok er echter niet op dat de jackpot de eerstvolgende trekking niet valt, want dan kan het zijn dat hij aan jouw neus voorbij gaat!

DOE MEE MET EUROMILLIONS EN MAAK KANS OP 59 MILJOEN EURO >>>

2. Mega Millions

Waar de jackpot van de Powerball-loterij vorige week nog viel, is die van Mega Millions nog wel in stand gebleven. Sterker nog, jij kunt nog meer winnen met deze Amerikaanse loterij dan vorige week. De jackpot is namelijk gegroeid tot 88 miljoen dollar. Nu wil jij vast en zeker weten hoeveel dit in euro’s is: om en nabij de 78 miljoen euro. Net als bij de drie hierboven behandelde loterijen is het ook hier niet alleen sprake van een lot kopen. Jij moet namelijk ook bij Mega Millions zelf de getallen uitkiezen. Het gaat in totaal om zes getallen: vijf hoofdnummers tussen de 1 en 70 en een Mega Ball uit 25 getallen. Bij The Lotter kun jij een officieel lot voor deze loterij bemachtigen. Je hoeft hiervoor dus geen inwoner van Amerika te zijn. Wanneer de eerstvolgende trekking op het programma staat? Dinsdag al. Wacht dus niet te lang met het kopen van een lot. Op de vrijdag is er tevens een trekking waar jij aan deel kunt nemen. Valt de jackpot niet? Dan blijft deze alleen maar verder stijgen.

DOE MEE MET EUROMILLIONS EN MAAK KANS OP MEER DAN 78 MILJOEN EURO >>>

1. SuperEnalotto

Voor de nummer één van deze week reizen we af naar Italië. De SuperEnalotto is namelijk een plekje opgeschoven doordat de jackpot van de Powerball-loterij vorige week is gevallen. Dit is momenteel de meest lucratieve loterij om aan deel te nemen. De jackpot van de SuperEnalotto staat namelijk op 129,2 miljoen euro. Ruim 50 miljoen euro meer dus dan jij bij Mega Millions kunt winnen. Jij dient ook hier weer jouw eigen geluksgetallen uit te zoeken. In totaal zijn het er zes. Het gaat om getallen uit de reeks 1 – 90. Vergeet vervolgens niet jouw lot af te rekenen bij The Lotter. Driemaal per week maak jij kans om de jackpot te winnen: dinsdag, donderdag en zaterdag. Hoeveel getallen jij goed moet hebben? Alle zes! Alleen wanneer jij alle getallen juist hebt, win je de jackpot namelijk.

DOE MEE AAN DE SUPERENALOTTO EN MAAK KANS OP 129,2 MILJOEN EURO >>>

Leave a Comment