Powerball jackpot loopt weer op: 422 miljoen dollar

Een groot aantal trekkingen na elkaar bleek niemand de juiste cijfers aangekruist te hebben. Dan weet je al hoe laat het is: de jackpot van de Amerikaanse Powerball loterij is weer hard aan het oplopen. Op dit moment zit er maar liefst 422 miljoen dollar in de jackpot. Morgen is de volgende trekking en kan zomaar deze 422 miljoen dollar gaan vallen.

Meedoen kan. Ook vanuit Nederland of België kun je meedoen aan de Powerball-loterij. Je hoeft niet per se af te reizen naar de Verenigde Staten om een lot te kopen voor deze miljoenenloterij. Via The Lotter kun je je loten bestellen. The Lotter koopt dan de loten voor je. Je krijgt een kopie van het voor jou aangekochte lot. Op deze manier ben je er zeker van dat het lot ook daadwerkelijk is aangekocht en dat je daadwerkelijk meespeelt voor de jackpot van 422 miljoen dollar.

Meedoen is behalve veilig, ook simpel en niet duur. Voor het luttele bedrag van € 13,65 koop je drie loten en dus drie kansen op de Powerball-jackpot van 422 miljoen dollar. Per aangekocht lot kruis je 5 getallen aan en de Powerball. Daarna is het heel simpel: als jouw vijf getallen en de door jou uitgekozen Powerball worden getrokken, ben je rijk. Je wint dan als je de enige bent die deze getallen heeft uitgekozen, 422 miljoen dollar. Als nog iemand dezelfde getallen heeft aangekruist, deel je de jackpot en win je ieder 211 miljoen dollar, etc.

Als je wint, is de prijs volledig voor jou. In tegenstelling tot veel andere online lotenverkopers, brengt The Lotter namelijk geen administratiekosten of commissie in rekening als je hebt gewonnen. Sterker nog: als je de jackpot wint en je moet hiervoor naar de Verenigde Staten, dan mag je op kosten van The Lotter naar de Verenigde Staten afreizen.

Kortom: via The Lotter kun je op een veilige manier online meedoen met de Powerball-loterij.

KOOP LOTEN VOOR DE POWERBALL

Tagged with:

Leave a Comment