Week 3 van 2019: de grootste loterij jackpots

Wil jij deze week jouw geluk beproeven in een loterij? Dan zoek je het waarschijnlijk dichtbij huis. De kans is groot dat de keuze op een nationale loterij valt. Op zich logisch, want hier kun jij doorgaans een mooi geldbedrag winnen. Wist je echter dat er in loterijen buiten ons land veel meer geld te winnen is? De meeste mensen denken dat meespelen aan deze loterijen alleen voorbestemd is voor inwoners uit het betreffende land. Dit is echter niet het geval. Jij kunt namelijk ook gewoon deelnemen aan deze loterijen. Waarom je voor zo’n loterij zou kiezen? Omdat de jackpot vaak vele malen hoger ligt dan bij de loterijen in ons land. Benieuwd wat deze week de loterijen zijn met de hoogste jackpot? Wij zetten de grootste vijf jackpots in deze tekst op een rijtje!

5. EuroMillions

We starten dit overzicht deze week opnieuw met de Europese loterij EuroMillions. Het gaat in dit geval weer op de Spaanse en de Oostenrijkse variant. Vorige week wist niemand de juiste cijfercombinatie uit te kiezen, waardoor de jackpot er niet uit is gegaan. Hierdoor kun jij bij de eerstvolgende trekking natuurlijk alleen nog maar meer geld winnen. De jackpot stond vorige week al op 36 miljoen euro, maar is inmiddels alweer met 10 miljoen euro gestegen. Komende woensdag kun jij dus 46 miljoen euro winnen. Wat je hiervoor moet doen? Vijf nummers (1 – 50) en twee Lucky Stars (1 – 12) uitzoeken op de site van The Lotter. Vervolgens is het enkel nog een kwestie van afrekenen en jij dingt mee naar deze hoge jackpot. Valt de jackpot ook woensdag niet? Niet getreurd, want vrijdag is er weer een nieuwe trekking waaraan jij deel kunt nemen.

Doe mee met EuroMillions en maak kans op 46 miljoen euro >>>

4. Mega Millions

Iets meer dan een week geleden is de jackpot van de Amerikaanse loterij Mega Millions gevallen. De winnaar(s) mocht(en) destijds 415 miljoen dollar (362 miljoen euro) bijschrijven. Ondanks dat de jackpot er niet zo lang geleden uit is gegaan, heeft Mega Millions toch alweer een plekje in dit overzicht veroverd. Momenteel kun jij namelijk alweer 55 miljoen dollar, omgerekend een klein 48 miljoen euro, winnen. In vergelijking met vorige week is de jackpot dus alweer met 5 miljoen dollar gestegen. Dit betekent inderdaad dat er bij de laatste trekkingen niemand gewonnen heeft. Wil jij meespelen aan deze loterij? Surf dan naar de site van The Lotter en koop hier je lot. Je selecteert vijf hoofdnummers (tussen de 1 en de 70) en een Mega Ball uit 25 getallen. Iedere week wordt er op de dinsdag en vrijdag een nieuwe trekking gehouden. Indien jij alle cijfers goed hebt, ga jij aan de haal met de jackpot van 55 miljoen dollar.

Doe mee met Mega Millions en maak kans op 55 miljoen dollar >>>

3. Powerball Lotto

Vind jij de jackpots 46 miljoen euro en 55 miljoen euro nog niet voldoende? Dan is de Australische Powerball Lotto mogelijk wel wat voor jou. Voordat jij meespeelt, wil je natuurlijk wel eerst weten wat er te winnen valt. Om precies te zijn staat de jackpot deze week op 100 miljoen Australische dollars. Aan Australische dollars heb jij natuurlijk niets. Gelukkig kun jij het geld omwisselen voor euro’s. In dat geval praten we over iets meer dan 62 miljoen euro. Een lekker bedrag, niet? Deze jackpot is de afgelopen week met meer dan 10 miljoen Australische dollars gestegen. Indien jij deel wilt nemen, dien je www.thelotter.com te bezoeken. Hier kun jij namelijk een officieel lot voor de eerstvolgende trekking aanschaffen. Wanneer de eerstvolgende trekking is? Donderdag. De trekking van deze loterij vindt overigens iedere week op de donderdag plaats. Om kans te maken op de jackpot, moet jij in totaal acht getallen uitkiezen. Het gaat om zeven ‘gewone’ nummers (1 – 35) en een Powerbal (1 – 20). Blijkt na de trekking dat jij alle nummers juist hebt? Dan mag jij jezelf multimiljonair noemen.

Doe mee met de Powerball Lotto en maak kans op 62 miljoen euro >>>

2. SuperEnalotto

De jackpot van de nummer twee in dit overzicht staat fors hoger dan bij de loterijen die we hiervoor behandelden. We hebben het hier overigens over de Italiaanse SuperEnalotto. Deze loterij staat de laatste weken steevast in de top van dit wekelijkse overzicht. Ook nu dus weer, waaruit jij al kunt concluderen dat de jackpot (wederom) niet gevallen is. Jammer wanneer jij de vorige keer hebt meegespeeld, maar gunstig wanneer je voor het eerst deel wilt nemen. Waarom? Omdat de jackpot alleen nog maar verder is gegroeid doordat niemand alle cijfers juist had. Vorige week kon jij hier al 88,2 miljoen euro winnen, maar inmiddels is de jackpot de 90 miljoen gepasseerd. Om precies te zijn kun jij deze week 90,8 miljoen euro winnen bij de SuperEnalotto. Je hoeft hiervoor enkel naar de site van The Lotter te gaan en zeven nummers tussen de 1 en de 90 uit te kiezen. Vervolgens is het wachten tot de trekking, die iedere week op dinsdag, donderdag en zaterdag plaatsvindt. Heb jij alle getallen goed? Dan ben jij de winnaar van dit enorme bedrag.

Doe mee aan de SuperEnaLotto en maak kans op 90,8 miljoen euro >>>

1. Powerball

Het heeft een paar weken geduurd, maar de Poweball-loterij is weer terug in de top van het overzicht van loterijen met de hoogste jackpot. Eind 2018 ging er namelijk iemand aan de haal met omgerekend 260 miljoen euro. Nu, slechts een paar weken later, staat de Amerikaanse loterij alweer bovenaan dit overzicht. Indien jij tijdens de eerstvolgende trekking (woensdag) meespeelt aan deze loterij, maak je kans op 112 miljoen dollar. Omgerekend is dit iets minder dan 100 miljoen euro. Wel degelijk een gokje waard dus, zeker wanneer je weet dat eenmalig meespelen je niet meer dan 13,05 euro kost. Wil jij vaker meespelen? Dan wordt het zelfs goedkoper. Loten voor deze loterij koop je weer via de site van The Lotter. Zij zorgen er vervolgens voor dat jij een officieel lot van de Powerball-loterij in handen krijgt. Je moet overigens nog wel zelf even zes nummers (1 – 69) en een Power Ball (1 – 26) kiezen. Alleen wanneer jij alle getallen juist hebt, win jij de immens hoge jackpot. Is de jackpot op de woensdag niet gevallen? Geen paniek, want op de zaterdag is er ook nog een trekking. Jij maakt dus meerdere malen kans op de jackpot van de Powerball-loterij. Laat de kans overigens niet aan je voorbij gaan, want voor je het weet valt de jackpot wel. En zeg nou zelf: het zou toch ontzettend jammer zijn wanneer jij de gok niet hebt gewaagd?!

Doe mee aan de Powerball loterij en maak kans op 112 miljoen dollar >>>

Tagged with:

Leave a Comment