Welke miljoenenjackpots kun je in de week van 5 december 2018 winnen?

Speel jij zo af en toe mee met een nationale loterij? Dan hoop je natuurlijk altijd op de hoofdprijs. Indien jij deze prijs wint, mag je waarschijnlijk een flink geldbedrag bijschrijven op jouw rekening. Helaas zijn er vaak talloze deelnemers aan een loterij. Hierdoor is de kans op een grote geldprijs ook vrij klein. Daarbij komt dat de jackpot van de meeste nationale loterijen niet heel erg hoog ligt. Meestal kun je er wel een paar miljoen mee winnen, maar het kan natuurlijk altijd grootser! Wil jij een keer kans maken op een enorme jackpot? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij lichten in deze tekst namelijk vijf loterijen uit waarvan de jackpot momenteel het hoogste staat!

5. La Primitiva

La PrimitivaDe eerste loterij in deze top 5 is de Spaanse loterij La Primitiva. Niet de eerste de beste loterij waar jij aan deel zou nemen waarschijnlijk, maar zeker wel de moeite waard. Waarom? Omdat de jackpot hiervan momenteel op 70 miljoen euro staat. Dit is geen misselijk bedrag om te winnen. Nu wil jij vast en zeker kans maken op dit bedrag. In dat geval moet je wel een lot kopen. Jij kiest allereerst zes nummers uit tussen de 1 en 49. Indien dit gelukt is, moet je ook nog een zogeheten ‘Reintegro’-nummer kiezen. Dit is een getal tussen de 0 en 9. Je kunt je nummers geheel zelf kiezen, maar je kunt ook in een groep spelen. In dit laatste geval vergroot jij de kans om een mooi geldbedrag te winnen. Wanneer jij wint? Door alle zes de nummers en het ‘Reintegro’-nummer juist te hebben. Iedere donderdag en zaterdag is er een trekking.

Doe mee aan La Primitiva loterij en maak kans op 70 miljoen euro >>>

4. EuroMillions

Eén van de grootste en bekendste loterijen binnen Europa is EuroMillions. Inwoners van heel Europa spelen geregeld met deze loterij mee. Niet gek ook wanneer je weet EuroMillionsdat de jackpot op kan lopen tot wel 100 miljoen euro! Hierdoor is het voor jou ook zeker aantrekkelijk om deel te nemen. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Net als bij La Primitiva is het ook bij EuroMillions weer de bedoeling dat jij nummers selecteert. Dit keer geen zes, maar vijf. Deze vijf nummers kies jij uit de getallenreeks 1 – 50. Daarnaast kies je nog twee Lucky Stars. Dit zijn twee getallen tussen de 1 en de 12. Vervolgens is het alleen nog zaak om de loten ook af te rekenen. Gelukt? Dan ding jij mee naar de miljoenenprijs. Deze staat momenteel overigens op een kleine 70 miljoen, dus dat is zeker het meespelen waard. De trekking van EuroMilliions is wekelijks op de dinsdag en de vrijdag. Heb jij dezelfde nummers gekozen als er getrokken worden? Dan mag jij je de gelukkige winnaar noemen van de hoofdprijs.

Doe mee aan de Euro Millions Loterij en maak kans op 100 miljoen euro >>>

3. SuperEnalotto

SuperEnaLottoZoek jij een Europese loterij met een ontzettend hoge jackpot? Dan moet je bij de Italiaanse SuperEnalotto zijn. Deze loterij heeft momenteel de hoogste jackpot binnen Europa. Hoeveel jij hier kunt winnen? 73,1 miljoen euro om precies te zijn. Om deel te nemen, moet jij ook hier wederom eerst loten kopen. Je selecteert zes nummers tussen de 1 en de 90. Deze kun je volledig zelf kiezen, maar je kunt ook kiezen voor automatische nummers. In tegenstelling tot de andere loterijen blijft het hier bij slechts zes nummers. Er zijn dus geen extra geluksgetallen nodig om te winnen. Wil jij nog twee miljoen meer winnen? Kies dan voor de SuperEnalotto SuperStar, de zusterloterij van de SuperEnalotto. In deze loterij wordt er één extra nummer getrokken. Indien jij alle zeven nummers goed hebt, win jij dus geen 73,1, maar 75,1 miljoen euro. Wanneer er een trekking is? Driemaal per week en wel op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Doe mee aan de SuperEnaLotto en maak kans op 73,1 miljoen euro >>>

2. US Powerball

Binnen Europa liggen de jackpots van sommige loterijen al ontzettend hoog. In de Verenigde Staten is het te winnen bedrag echter helemaal absurd. Zo staat de jackpot Powerball_GameLogovan De US Powerball momenteel op 200 miljoen dollar. Dat is omgerekend meer dan 175 miljoen euro! Aangezien de jackpot zo hoog staat, doen er ontzettend veel mensen mee. De kans dat jij met de hoofdprijs aan de haal gaat is dus niet groot. Dit komt ook voornamelijk doordat je vijf nummers moet kiezen tussen de 1 en 69. Bij de trekking moet je deze vijf allemaal goed hebben, evenals de Powerball. Ook deze moet je zelf kiezen uit de reeks 1 – 26. Heb je ook die goed? Dan ga jij aan de haal met de jackpot. Het is in dat geval niet te hopen dat meerdere mensen dezelfde cijfers hebben, want dan moet je de jackpot delen. Iedere woensdag en zaterdag vindt er een trekking plaats.

Doe mee met de Powerball en maak kans op 200 miljoen dollar >>>

1. Mega Millions

meedoen met de megamillions loterijDe grootste jackpot die jij momenteel kunt winnen staat op 226 miljoen dollar. Dat is meer dan een kwart miljard euro omgerekend. Om deze prijs te winnen, moet jij wederom deelnemen aan een Amerikaanse loterij. Het is namelijk Mega Millions dat momenteel de hoogste geldprijs uitgeeft aan mensen die de juiste cijfercombinatie maken. De opzet van deze loterij is grotendeels hetzelfde als die van de Powerball. Je moet bij Mega Millions namelijk ook vijf nummers kiezen. Enige verschil is dat je kiest ui de reeks 1 – 70. Daarnaast moet je nog één van de 25 Mega Balls kiezen. Indien jij erin slaagt alle nummers juist te hebben, ga je aan de haal met de jackpot. Heb je de vijf nummers wel goed, maar heb je een verkeerde Mega Ball gekozen? Niet getreurd, want dan strijk je alsnog 1 miljoen dollar op. Een prima tweede prijs natuurlijk! Iedere dinsdag en vrijdag vindt er een trekking plaats van deze loterij. Jij kunt dus, als je wilt twee keer per week meespelen met deze loterij!

Doe mee met Mega Millions en maak kans op 226 miljoen dollar >>>

Kan ik meespelen in één van deze loterijen?

Vaak wordt gedacht dat de hierboven genoemde loterijen alleen voor mensen uit het betreffende land zijn. Dit was vroeger inderdaad het geval, maar tegenwoordig niet meer. De loten voor deze loterij zijn nu namelijk ook via het internet te koop. Hierdoor kun jij dus ook deelnemen aan de vijf loterijen met de hoogste jackpot. Wil jij loten kopen voor één van deze loterijen? Dan is het natuurlijk wel makkelijk als je weet waar je hiervoor terecht kunt. Bezoek in dat geval eens de website van The Lotter. Hier kun jij namelijk loten kopen voor allerlei loterijen over de hele wereld, ook de vijf die we hierboven noemden. Dus waar wacht je nog op? Ga snel naar de site van The Lotter en schaf jouw loten aan. Wie weet win jij straks wel één van de miljoenenbedragen!

Tagged with:

Leave a Comment