De BankGiro Loterij heeft ‘n uitkeringspercentage van welgeteld 24,5%. Dat betekent dat van elke € 100 die wordt ingelegd, er slechts € 24,50 in de prijzenpot gaat en de overige € 75,50 ergens aan de BankGiro strijkstok blijft hangen. Groot gelijk dat u de BankGiro Loterij op wilt zeggen. Maar hoe pakt  dat u aan?

BankGiro Loterij opzeggen

Allereerst is er de mogelijkheid om a 10 cent per minuut vele minuten tot soms zelfs wel ‘n uur in de wacht te staan bij het betaalde nummer 0900 – 300 1600, waarna u telefonisch uw abonnement bij de BankGiro Loterij op kunt zeggen. Van maandag tot en met vrijdag is dit nummer tussen 9 uur ‘s ochtends en 9 uur ‘s avonds bereikbaar. Middels het doorgeven van uw bankrekeningnummer, kunnen de medewerkers van de BankGiro Loterij snel uw dossier opzoeken in uw systeem. Het is dus raadzaam om dit nummer bij de hand te houden.

Alternatief is om schriftelijk uw abonnement op te zetten. U kunt dit zowel schriftelijk (adres BankGiro Loterij is Van Eeghenstraat 70, 1071 GK te Amsterdam) of per fax doen (faxnummer is 020 – 675 38 66). Belangrijk is wel dat u altijd uw brief aangetekend met ontvangstbevestiging verstuurt. Op deze manier kunt bij bij ‘n eventuele discussie met deze loterij over de BankGiro loterij opzeggen, altijd bewijzen dat u uw abonnement bij de BankGiro Loterij op correcte wijze heeft opgezegd.
Click Now!

Brief ter opzegging van BankGiro Loterij

U kunt deze brief gebruiken om de BankGiroLoterij op te zeggen:

[Uw naam]
[Uw adres]
[Uw postcode en woonplaats]

Nationale Postcode Loterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam

[Uw woonplaats], [datum van vandaag]

Betreft: opzeggen van mijn abonnement bij de Postcode Loterij

Geachte heer / mevrouw,

Middels deze brief wil ik graag mijn abonnement bij de Postcode Loterij opzeggen. Mijn gegevens zijn als volgt:

Naam: [uw naam}
Adres: [uw adres]
Postcode en woonplaats: [uw postcode en woonplaats]
Rekeningnummer: [uw rekeningnummer]
Lotnummer: [uw lotnummer]

Ik verzoek u ook om de incassomachtiging tegelijk met het abonnement te beëindigen. Ik zie graag uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging tegemoet.

Met vriendelijke groet,
[Uw handtekening]
[Uw naam]
Click Now!