Wilt u uw abonnement bij Dayzers opzeggen? Een verstandige zet. Met een uitbetalingspercentage van slechts 60% presteert Dayzers namelijk ver onder de maat. Het is dat er in Nederland maar ‘n paar loterijen – die over het algemeen nog slechter presteren – zijn, anders had Dayzers de deuren al kunnen sluiten. In dit artikel leggen we u uit hoe u uw abonnement bij Dayzers op kunt zeggen, zodat u snel verlost bent van Dayzers.

Dayzers opzeggen

U kunt bij Dayzers op drie manieren uw abonnement van Dayzers opzeggen:

  1. Telefonisch door te bellen met de klantenservice van Dayzers. Deze klantenservice is te bereiken op het betaalde telefoonnummer 0900-777 07 77 (€ 0,10 per minuut).
  2. Per brief. U kunt hiervoor onderstaande brief gebruiken. Wij raden u aan om deze brief aangetekend met ontvangstbevestiging te versturen. Dit om discussie achteraf met Dayzers over het opzeggen van uw Dayzers abonnement te voorkomen.
  3. Per mail. U kunt hiervoor onderstaande brief gebruiken en deze mailen naar het e-mailadres klantenservice@dayzers.nl

Onderstaand de gratis opzegbrief die u kunt gebruiken om uw abonnement bij Dayzers op te zeggen. Vergeet niet uw handtekening op de brief te zetten. Dayzers zeurt hier nog weleens over.

Brief om Dayzers abonnement op te zeggen

Dayzers
t.a.v. Klantenservice
Postbus 731
2700 AS Zoetermeer

[Uw woonplaats], [datum van vandaag]

Betreft: opzeggen van mijn abonnement bij de Postcode Loterij

Geachte heer / mevrouw,

Middels deze brief wil ik graag het automatisch meespelen bij Dayzers per eerstvolgende datum stopzetten.

Naam: [uw naam}
Adres: [uw adres]
Postcode en woonplaats: [uw postcode en woonplaats]
Rekeningnummer: [uw rekeningnummer]

Ik verzoek u ook om de incassomachtiging tegelijk met het abonnement te beëindigen. Ik zie graag uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging tegemoet.

Met vriendelijke groet,
[Uw handtekening]
[Uw naam]