Wilt u de Postcodeloterij opzeggen? Heeft u genoeg van deze loterij met ‘n uitkeringspercentage van nog geen 50%? Of puilt uw vriezer al uit van nutteloze Postcodeloterij-prijzen zoals bakjes met Ben & Jerry’s ijs. Dan heeft u op de juiste link geklikt, want in dit artikel leggen we u uit hoe u de postcodeloterij opzeggen in z’n werk gaat.

Postcode Loterij opzeggen

U kunt de Postcodeloterij telefonisch opzeggen door te bellen met het nummer 0900 – 3001 500. Dit is over het algemeen het snelst en het minste werk, maar nadelen zijn wel dat de Postcodeloterij bellen 10 cent per minuut kost, u er vanuit kunt gaan dat u voor het opzeggen van de Postcodeloterij best ‘n poosje in de wacht wordt gezet en dat u het telefoongesprek op zult moeten nemen om in geval van een discussie bewijs te hebben dat de de Postcodeloterij daadwerkelijk hebt opgezegd. Is dat niet wat overdreven? Nee. De mailboxen van Radar en Kassa puilen uit van klachten over het opzeggen van de Postcodeloterij en het niet op tijd verwerken van deze opzeggingen door de Postcodeloterij.
Click Now!

Postcodeloterij opzeggen per brief

Een alternatief is om de Postcodeloterij schriftelijk op te zeggen. U kunt de Postcodeloterij opzeggen met de volgende brief:

[Uw naam]
[Uw adres]
[Uw postcode en woonplaats]

Nationale Postcode Loterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam

[Uw woonplaats], [datum van vandaag]

Betreft: opzeggen van mijn abonnement bij de Postcode Loterij

Geachte heer / mevrouw,

Middels deze brief wil ik graag mijn abonnement bij de Postcode Loterij opzeggen. Mijn gegevens zijn als volgt:

Naam: [uw naam}
Adres: [uw adres]
Postcode en woonplaats: [uw postcode en woonplaats]
Rekeningnummer: [uw rekeningnummer]
Lotnummer: [uw lotnummer]

Ik verzoek u ook om de incassomachtiging tegelijk met het abonnement te beëindigen. Ik zie graag uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging tegemoet.

Met vriendelijke groet,
[Uw handtekening]
[Uw naam]
Click Now!

Behalve per post kunt u deze brief ook faxen. Het faxnummer van de Postcode Loterij is 020 – 67 538 66.