Wilt u de Vriendenloterij opzeggen? We geven u groot gelijk. Deze loterij kent ‘n uitbetalingspercentage van slechts 47%. Dit betekent dat meer dan de helft van de inleg ergens bij de Vriendenloterij aan de strijkstok blijft hangen.

Vriendenloterij opzeggen

Je kunt de Vriendenloterij zowel via de e-mail, telefonisch als per post stopzetten. Wij raden altijd aan om de Vriendenloterij op te zeggen met ‘n e-mailbericht met ontvangstbevestiging of per aangetekende brief met ontvangstbevestiging. Op deze manier kunt u – in geval van een discussie met de Vriendenloterij – altijd bewijzen dat u de loterij inderdaad heeft opgezegd.

Bij telefonisch opzeggen heeft u dit bewijs niet of het moet zijn dat u het gesprek waarin u uw abonnement bij de Vriendenloterij opzegt, opneemt. Om de Vriendenloterij op te zeggen, dient u te bellen naar 0900 – 300 1400. Dan komen we direct uit bij het volgende nadeel van de Vriendenloterij opzeggen per telefoon: het kost u maar liefst 50 cent per minuut en de Vriendenloterij is niet te beroerd om mensen die bellen om hun abonnement van de Vrienden loterij op te zeggen, eerst een tijdje aan de telefoon te laten wachten. Als u twintig minuten aan de lijn hangt, bent u bijvoorbeeld al ‘n tientje kwijt.
Click Now!
U kunt ook per e-mail of per brief de VriendenLoterij opzeggen. Verstuur ‘n e-mail altijd met ontvangstbevestiging en verstuur een brief altijd aangetekend met ontvangstbevestiging. Op deze manier heeft u bewijs in handen dat u de loterij inderdaad heeft opgezegd. U kunt uw brief sturen naar: Vrienden Loterij, t.a.v. Ledenservice, Van Eeghenstraat 70, 1071 GK Amsterdam.

In uw brief moeten in elk geval de volgende gegevens staan: uw lotnummer, uw mobiele telefoonnummer, uw IBAN, uw naam, adres en woonplaats, uw geboortedatum en heel belangrijk: ook uw handtekening. Zonder handtekening, verwerkt de Vriendenloterij uw opzegging niet en zit u nog vast aan deze loterij.

Tot slot kunt u de vriendenloterij ook opzeggen via ‘n internetformulier. Dit formulier vindt u hier!