Vind jij het ook jammer dat de jackpot van de nationale loterij in jouw land zo laag staat? Dan wil je mogelijk wel eens meespelen met een buitenlandse loterij. De jackpot van deze loterijen staat doorgaans enorm hoog. Zo kun je met Amerikaanse loterijen soms enkele honderden miljoenen euro’s winnen.

En zeg nou zelf: dat zou toch ongekend lekker zijn? Veel mensen weten alleen niet waar zij loten kunnen kopen voor dergelijke loterijen. Dat kan bij Lotto Agent! In deze tekst lichten wij deze aanbieder van verschillende grote loterijen uit.

Klik hier om je loten te kopen via Lotto Agent >>>

Verschillende loterijen Bij Lotto Agent

Bij Lotto Agent ben je aan het juiste adres wanneer je mee wilt spelen met loterijen over de hele wereld. Deze loterijaanbieder biedt onder meer loten aan voor staatsloterijen in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Australië en Latijns-Amerika. En het mooie is dat iedereen van over de hele wereld deel kan nemen aan deze loterijen. In totaal kun je bij Lotto Agent deelnemen aan negentien verschillende loterijen.

Bij Lotto Agent worden onder meer loten verkocht voor de Amerikaanse loterijen Powerball en Megamillions. Deze twee horen ongetwijfeld bij de grootste en bekendste loterijen ter wereld.

Lotto Agent review

Dit komt voornamelijk door de hoge jackpot. Zo is er vrij recentelijk nog een jackpot van zo´n 450 miljoen dollar gevallen.

Een ongekend bedrag om te winnen natuurlijk. Buiten de Amerikaanse loterijen kun je bij Lotto Agent ook loten kopen voor de Italiaans SuperEnalotto, de Spaanse loterijen La Primitiva en El Gordo en de Europese loterijen Eurojackpot en EuroMillions. Uiteraard zijn er nog de nodige ander loterijen waarvoor jij bij Lotto Agent een lot kunt kopen.

Wat kun je winnen?

Bij een loterij kun je doorgaans altijd een aantrekkelijk geldbedrag winnen. Bij Lotto Agent zijn de winstbedragen echter wel heel erg prettig. Het hangt er natuurlijk wel vanaf met welke loterij jij meespeelt. De jackpot van de ene loterij ligt immers vele malen hoger dan die van de andere. De hoogte van de jackpot hangt overigens samen met de laatste keer wanneer deze gevallen is.

Bij veel loterijen wordt de jackpot steeds hoger wanneer deze niet valt. Is de jackpot van een loterij bij Lotto Agent hoog? Dan is de kans groot dat de jackpot al lange tijd niet gevallen is. Dat maakt het natuurlijk extra aantrekkelijk om deel te nemen. Wil jij een overzicht van de hoogte van de verschillende jackpotten? Op de website van Lotto Agent vind je een duidelijk overzicht.

Hoe doe je mee?

Deelnemen aan een loterij doe je doorgaans door een lot te kopen. Dit is bij Lotto Agent ook het geval. Je selecteert simpelweg de loterij waaraan jij deel wilt nemen en koopt vervolgens een lot. Vaak is het wel even een kwestie van een aantal nummer selecteren.

lotto agent review

Bij sommige loterijen werkt de aankoop van een lot hetzelfde, maar er kan ook verschil in zitten. Zo moet je bij de ene loterij bijvoorbeeld vijf nummers kiezen, terwijl dit er bij de andere zes zijn. Op de site van Lotto Agent kun je dit allemaal eens rustig bekijken. Ook wordt duidelijk uitgelegd wat er van jou verwacht wordt.

Hoe werkt het?

Heb je een lot gekocht? Dan is het gewoonweg wachten tot de eerstvolgende trekking. Bij sommige loterijen zijn er meerdere trekkingen per week. Hierdoor hoef jij dus nooit lang te wachten op de trekking. Bij sommige loterijen zit er soms ook een week tussen twee trekkingen.

Wil jij weten wanneer de volgende trekking is van de loterij waar jij in meespeelt? Kijk dan op de site van Lotto Agent. Hier zie je een duidelijk overzicht van de tijd tot de eerstvolgende trekking van alle loterijen.

Kun je bij Lotto Agent veilig je loten kopen?

Lotto Agent is een betrouwbare partij om loten voor de verschillende loterijen te kopen. Door de jaren heen hebben heel veel mensen al loten gekocht via deze aanbieder. De website van Lotto Agent is dan ook goed beveiligd. Zo gebruikt de website van Lotto Agent Secure Sockets Layers (SSL)-technologie om de loten op een veilige manier te kunnen verkopen.

De formulieren op de website zijn allemaal beschermd door de SSL-technologie. Hierdoor is het niet mogelijk voor derden om aan de haal te gaan met jouw persoonlijke gegevens. Kortom: je kunt zeker veilig loten kopen bij Lotto Agent!

speel mee met internationale loterijen via lottoagent