Meespelen met de Duitse Lotto is interessant omdat de minimale jackpot € 1 miljoen bedraagt en deze jackpot – zolang de jackpot niet valt – blijft groeien. Het record staat op maar liefst 45,4 miljoen euro. Vele Nederlanders in de grensstreek spelen al jarenlang (en met succes!) mee met de Duitse Lotto Een ander belangrijk voordeel is dat je tegenwoordig niet meer naar Duitsland hoeft te rijden om loten voor de Duitse Lotto te bemachtigen, maar dat je deze loten gewoon via internet kunt bestellen.  Meespelen met de Duitse Lotto is op deze manier erg eenvoudig.

Meespelen met de Duitse Lotto

Meedoen met de Duitse lottoJe doet mee door 6 getallen uit de getallenreeks 1 tot en met 49 te kiezen en één extra getal (dit wordt ‘Superzahl’ genoemd in Duitsland) uit de reeks getallen van 1 tot en met 9. Je maakt al kans op minimaal 1 miljoen euro voor € 2,50 per lot. Om mee te kunnen spelen, dien je minimaal 6 loten aan te schaffen. Dit kost € 15.  Je krijgt kortingen als je aan meerdere trekking meedoet. Deze kortingen kunnen oplopen tot 25%!

Het uitkiezen van de getallen kun je zelf handmatig doen, maar ook geautomatiseerd. Net waar je de voorkeur aan geeft. Voel je dat je zelf ‘n goede hand hebt of heb je bepaalde geluksgetallen waarmee je per se wilt spelen, dan kun je het best zelf de getallen uitkiezen. Welke keuze je ook maakt, de getallen worden altijd eerlijk getrokken onder toezicht oog van ‘n eerlijke en strenge Duitse notaris, dus eerlijk spel is op deze manier gewaarborgd. De mensen die denken dat er patronen zitten in de trekkingen, kunnen de uitslagen van de trekkingen vanaf 2002 teruglezen.

doe mee aan de duitse lotto

Jackpots met vele miljoenen euro’s

De trekkingen vinden elke woensdag en elke zaterdag plaats! Woensdag worden om 17.00 uur de winnende getallen bekend gemaakt. Je wint de jackpot als je 6 getallen en het Superzahl goed hebt. Je hebt al prijs vanaf 2 goede getallen en de goede Superzahl of 3 goede getallen! Op 3 oktober 2015 bedroeg de hoofdprijs maar liefst 7,7 miljoen euro. Op 8 augustus 2015 won de gelukkige winnaar zelfs meer dan 13,7 miljoen euro! Mooie bedragen en je maakt er kans op door mee te doen aan de Duitse Lotto.

Een ander belangrijk voordeel van online meedoen met de Duitse Lotto is dat je in kunt stellen dat je elke trekking meedoet. Op deze manier vergeet je nooit een trekking. Het zou enorm vervelend zijn als de getallen waarmee jij altijd speelt vallen, maar je deze ene keer net niet mee bleek te doen omdat je vergeten was om je formulier in te leveren bij de (Duitse) sigarenboer. Online wordt dat allemaal voor je geregeld, zodat je altijd meedoet voor de prijzen!

Je loopt nooit prijzengeld mis

Nog een leuk pluspunt is dat je nooit bang hoeft te zijn dat je ‘n prijs misloopt doordat je vergeet de prijs op te halen of doordat je je lot kwijt bent. Het door jou aangekochte lot, wordt door de agenten van The Lotter in een kluis bewaard en prijzengeld wordt automatisch op jouw bankrekeningnummer bijgeschreven. Je wordt per mail of per sms (net wat je wilt) direct na de trekking op de hoogte gebracht van de uitslag. Zo weet je meteen of je ‘n prijs hebt of dat je voor de volgende trekking op wat meer geluk moet hopen!

koop loten voor de duitse lotto