Eurojackpot loterij

meedoen met de eurojackpot loterijAltijd al gedroomd om een flink geld bedrag te winnen? Speel dan mee met de Eurojackpot loterij en wellicht bent u de volgende winnaar. Een leuke vermelding bij het spelen van de Eurojackpot is dat er bij elk lot dat u koopt een deel daarvan naar het goede doel gaat. Dat is toch een fijne gedachte. Op de website van Eurojackpot is te vinden aan welke goede doelen het geld wordt gegeven.
In dit artikel wordt uitgelegd hoe Eurojackpot precies werkt, wat u voor prijzen kunt winnen, wanneer de trekkingsuitslag plaatsvindt en hoe u de trekkingsuitslag kunt controleren.

Hoe werkt het spel?

De Eurojackpot kan vergeleken worden met het spel Bingo. U kunt een lot kopen die bestaat uit vijf verschillende getallen en twee bonusgetallen. In totaal kunt u kiezen uit vijftig verschillende getallen en tien bonusgetallen. Heeft u alle getallen plus bonusgetallen goed dan wint u de jackpot. Natuurlijk kunnen er ook kleinere prijzen gewonnen worden.

U kunt geheel zelfstandig de getallen en bonusgetallen kiezen. Een lot koopt u gemakkelijk via het internet. De prijs voor een lot is €2,-. Daar hoeft u het niet voor te laten dus. Voor 2 euro kans maken op een EuroJackpot van maximaal 90 miljoen is geen geld. 

Wat kunt u winnen en hoe hoog staat de jackpot?

U zult begrijpen dat wanneer u de juiste combinatie heeft, oftewel alle getallen en bonusgetallen, u de jackpot wint. De jackpot is bij elke trekking minimaal €10 miljoen. Wanneer de jackpot niet valt zal bij elke trekking de jackpot stijgen tot een maximaal bedrag van €90 miljoen. Op de banner onderaan deze pagina kunt u zien op hoeveel de EuroJackpot op dit moment staan. Via deze banner kunt u ook online uw EuroJackpot loten kopen. 

Prijzenschema

De kans dat u de jackpot daadwerkelijk wint is klein. Maar als u hem wint dan bent u direct miljonair. Het percentage voor het winnen van kleinere prijzen ligt hoger. De hoogste kans (1 op 46) is wanneer u 2 getallen en 1 bonusgetal goed heeft. Met deze combinatie wint u ongeveer 20% van het prijzengeld. Het prijzengeld is gebaseerd op voorgaande trekking en het aantal loten dat is verkocht.

Trekking uitslag

De uitslag van de Eurojackpot loterij is terug te vinden op de website. Hier vindt u direct de getallen van de laatste trekking. Daarnaast kunt u ook de video van de laatste trekking vinden op het Youtube kanaal van Eurojackpot. Hierdoor weet u zeker dat de trekkingsuitslag eerlijk verloopt.

Eurojackpot heeft ook een applicatie ontwikkelt waarmee u uw loten kunt controleren en kunt kopen. Daarnaast vindt u meer informatie over de Eurojackpot loterij in de app.
Click Now!