De EuroMillions is de grootste Europese loterij en een van de weinige Europese loterijen die in de buurt komt bij Amerikaanse mega loterijen als de Powerball en Mega Millions. Waar de Staatsloterij onlangs aankondigde meer kleine prijzen uit te delen,  is bij EuroMillions de gegarandeerde jackpot maar liefst het dubbele van de maximale jackpot van de Staatsloterij. Ja, dat heeft u goed begrepen. De minimale jackpot bij EuroMillions (15 miljoen euro) is twee keer hoger dan de maximale jackpot van de Staatsloterij (€ 7,5 miljoen euro). De maximale jackpot kan oplopen naar 190 miljoen euro oftewel € 190.000.000,00. In oktober 2014 won ‘n speler dit astronomische bedrag!

Online loten kopen voor de EuroMillions Loterij

EuroMillionsLoten voor deze EuroMillions loterij koop je online. Een lot bestaan uit twee reeksen getallen. Een reeks met de getallen 1 tot en met 50 en een reeks met de getallen 1 tot en met 11, de zogenaamde Lucky Stars. Per lot dien je uit de eerste reeks 5 getallen te kiezen en uit de tweede reeks 2 getallen. Via The Lotter kun je loten kopen voor deze loterij. Je koopt deze loten online en per minimaal 3 series van elk 2 getallenreeksen. De prijs bedraagt € 5 per serie. 3 series kosten dus € 15 en geven u drie kansen op een jackpot van maximaal € 190.000.000,00. Hoe meer loten je koopt, hoe hoger je korting uiteraard wordt. Deze korting kan oplopen tot 25%.

De EuroMillions loterij begint telkens met de minimale jackpot van 15 miljoen euro. Valt de jackpot niet, dan wordt de jackpot verhoogd met minimaal 5 miljoen euro! Net zolang tot de maximale jackpot van 190 miljoen euro is bereikt. Om de jackpot te winnen, moet je wel 5 getallen goed hebben in de 1e reeks en 5 getallen in de 2e reeks. Behalve de jackpot zijn er nog twaalf andere prijzen. De hoogte van deze prijzen is afhankelijk van de totale inleg en het aantal mensen dat evenveel getallen goed heeft als u dat heeft. Zo won bijvoorbeeld ‘n Hongaarse deelnemer € 500.000,00 nadat ze in de eerste reeks alle vijf de getallen goed had ingevuld en in de tweede reeks 1 van de 2 Lucky Stars goed had ingevuld.

Prijzengeld gegarandeerd op je bankrekening

Het leuke van The Lotter is dat u direct na publicatie van de winnende getallen een melding (via e-mail of sms, afhankelijk van uw voorkeur) ontvangt als u in de prijzen bent gevallen. Dit gaat allemaal volkomen geautomatiseerd, net zoals het uitbetalen van de prijzen. Geen gedoe met verloren lotjes of verkeerd gekeken. Als u prijs heeft, krijgt u uw prijzengeld 100% gegarandeerd op uw bankrekeningnummer gestort, zonder dat u zelf dit geld op hoeft te halen!

Click Now!

Elke dinsdag en elke vrijdag vindt er ‘n trekking plaats. Zo hoeft u nooit lang te wachten op nieuwe kansen om grote prijzen te winnen! De trekking vindt op deze dagen plaats om 21.00 uur. Je kunt tot 20.40 uur die dagen, nog loten kopen en meedoen aan de EuroMillions Loterij.

De historie van de EuroMillions loterij gaat terug tot 2004. Toen werd de Euro Millions loterij opgericht door Francaise des Jeux uit Frankrijk, Loterias y Apuestas del Estado (de Spaanse staatsloterij) en de Camelot Lottery uit het Verenigd Koninkrijk. Later zijn nog loterijen uit België, Oostenrijk, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Portugal, Spanje en Zwitserland aangesloten bij dit initiatief. Doordat deze loterijen de krachten bundelen, kunnen er mega jackpots vergelijkbaar met de Amerikaanse super jackpots aangeboden worden.

Overzicht jackpots Euro Millions Loterij

In 2015 was het al een paar keer goed raak:

  • 6 maart 2015 viel tijdens de supertrekking de jackpot van € 100.000.000,00.
  • 12 juni 2015 viel in Engeland een jackpot van € 129.000.000,00.
  • 3 oktober 2014 won een Portugees de jackpot van € 190.000.000,00.

Click Now!