EuroMillions loterij

Altijd al gedroomd om miljonair te worden? Koop een EuroMillions lot en wellicht bent u de volgende miljonair. EuroMillions is één van de grootste loterijen van Europa waar gemiddeld meer dan 20 miljoen mensen aan mee doen. De trekking is elke dinsdag en vrijdag van de week.

Het is niet mogelijk om een lot te kopen in een Nederlandse winkel. Dat is toch vervelend maar er is momenteel een oplossing voor dat probleem. Er zijn enkele Europese landen die wel loten verkopen. Woont u bij de Belgische grens? Dan kunt u daar in een plaatselijke winkel loten kopen. Wanneer u echter niet bij de grens woont of gewoonweg geen zin hebt om de deur uit te gaan, dan kunt u er ook voor kiezen om online loten te kopen.

Een lot voor de EuroMillions loterij kost 15 euro per stuk. Dit is in vergelijking met andere loterijen niet goedkoop. Deze loterij is erg in trek vanwege het feit dat de jackpot relatief hoog is. In een volgende paragraaf is meer te lezen over de hoogte van de jackpot.

Hoe werkt het?

Een EuroMillions lot bestaat uit zes kolommen met 50 cijfers en 11 sterren. Het is de bedoeling dat u vijf cijfers en twee sterren kiest. Hoe meer cijfers en sterren u goed heeft, hoe meer u heeft gewonnen.

De Euromillions jackpot en uitslag

De jackpot van EuroMillions is al in verschillende landen gevallen. De hoogste EuroMillions jackpot is gewonnen door inwoner van het Verenigd Koninkrijk. De prijs bedroeg maar liefst 190.000.000 euro.

De hoogste jackpot in België was 10 miljoen euro en dat was in het jaar 2007. Het wordt dus wel weer is tijd dat dit record wordt verbroken.

 

De uitslag van de trekking is te vinden op de website van de aanbieder van de tickets. Elke dinsdag en vrijdag wordt de uitslag gepubliceerd. De kans dat u in de prijzen bent gevallen is maar liefst 1 op 23.

Een Nederlands succesverhaal

Een koppel uit Amersfoort kocht een EuroMillion lot in een Belgische winkel. Ze waren in België op vakantie en besloten om hun geluk te beproeven. Na het controleren van de getallen bleek dat zij 200.000 euro hadden gewonnen. Iets waar zij alleen maar van kunnen dromen. En nu was het werkelijkheid geworden.Wat hebben zij met het geld gedaan? Zij hebben een groter huis gekocht vanwege de gezindsuitbreiding die er aan zat te komen.

Bent u de volgende winnaar?

Waar kunt u loten kopen?

Voor Nederlanders is het wat moeilijker om tickets te kopen dan bijvoorbeeld voor inwoners van België. Echter is het kopen van tickets erg gemakkelijk. Er zijn diverse webshops op het internet te vinden die het mogelijk maken om via iDeal uw loten te kopen.