De jongste loterij uit Florida, de Sunshine State uit de Verenigde Staten is de Florida Lucky Money loterij. In deze Lucky Money loterij kun je tot 2 miljoen Amerikaanse dollar winnen. Om dit bedrag te winnen hoef je slechts vijf getallen goed aangekruist te hebben: vier getallen uit de serie getallen tussen 1 en 47 en het extra Lucky Ball getal uit de serie tussen 1 en 17.

Het is geen Powerball of Mega Millions, maar wel een hele leuke loterij;.

Jackpot tot maximaal 2 miljoen dollar

De minimale jackpot bedraagt 500.000 dollar. Dit is ook meteen het startbedrag van de Florida Lucky Money Jackpot. Elke keer dat de jackpot niet valt, schuift de jackpot door naar de volgende keer. Dit gaat zo verder tot het maximum bedrag van 2 miljoen dollar is bereikt. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Mega Millions en de Powerball Loterij, gaat het bij Lucky Money niet om de hoogte van de jackpot, maar meer om de hoogte van de kansen om wat te winnen bij deze Amerikaanse loterij.

Elke trekking zijn er achter prijzen te winnen. Je hebt al prijs als je alleen het Lucky Ball getal goed hebt. Dan win je meestal één dollar of net iets meer. Als je loten koopt via The Lotter, wordt dit geld automatisch in je account bijgeschreven. Daar heb je dan verder geen omkijken meer naar.  Een paar tientjes (in Amerikaanse dollars) win je als je twee getallen goed hebt en het Lucky Ball getal of drie getallen goed.

speel mee met florida lucky money

Loten vanaf € 2,25 per stuk

Een paar honderd dollar win je als je drie getallen goed hebt en het Lucky Ball-getal. Vier getallen goed levert je een paar duizend Amerikaanse dollars op en je wint de hoofdprijs van minimaal 500.000 dollar en maximaal 2 miljoen dollar, als je vier getallen goed hebt en als je daarnaast ook het Lucky Ball-getal goed hebt aangekruist op je Lucky Money-formulier.

De trekkingen van deze loterij uit de staat Florida zijn elke dinsdag en elke vrijdag. Loten zijn goedkoop. Ze kosten slechts € 2,25 per stuk. Via the Lotter koop je ze in per minimaal 5. Voor € 11,25 koop je 5 loten en dus 5 kansen op een mooie prijs in deze zonnige loterij uit de staat Florida.

meedoen met Lucky Money Florida