La Primitiva

La PrimitivaMeedoen aan deze oorspronkelijke Spaanse loterij is momenteel nog nooit zo makkelijk geweest. Via het internet kunt u meerdere loten kopen om de gigantische jackpot van maar liefst €91.500.00,- te winnen. Ja, u leest het goed. Het gaat hier om meer dan 90 miljoen euro. Zulke hoge prijzen kennen wij in Nederland niet. In dit artikel wordt uitgelegd hoe gemakkelijk het is om een lot voor La Primitiva te kopen en daarnaast vindt u meer informatie over de werking van het spel.

Hoe werkt het spel?

La Primitiva is een spel waarbij u zes getallen kunt kiezen. Het spel heeft in totaal 49 getallen. Naast deze zes getallen krijgt u ook nog de mogelijkheid om twee bonusgetallen te kiezen. Wanneer u alle zes getallen goed heeft, dan heeft u de jackpot van maar liefst €90 miljoen euro gewonnen. De trekking van La Primitiva is elke donderdagavond en zaterdagavond. U kunt voor beide trekkingen mee doen. Wilt u echter alleen meedoen met de zaterdagtrekking dan is dat ook mogelijk. Koop dan een lot na de donderdagavond trekking en voor de zaterdagavond trekking.

Is het wel betrouwbaar?

Als u een prijs wint wilt u die natuurlijk ook ontvangen. Maar hoe weet u nou dat La Primitiva zo betrouwbaar is. De eerste reden is dat deze loterij al tientallen jaren bestaat. Op het internet staan geen negatieve ervaringen omtrent deze loterij. Daarnaast weet de Spaanse overheid af van deze loterij. Zij staan garant voor de betrouwbaarheid van het spel. U kunt dus met een gerust hart een lot kopen.

Vele malen hogere uitbetaling

Het is duidelijk dat de jackpot vele malen hoger is dan een vergelijkbare jackpot bij een Nederlands spel. Alleen daarom zou u al een lot moeten kopen voor de volgende trekking van La Primitiva. Naast de jackpot kunt u ook kleinere prijzen winnen. Om in de prijzen te vallen moet u minimaal twee getallen goed hebben.

Hoe wordt de prijs uitbetaald?

Een goede vraag, want het is toch een Spaanse loterij. Tegenwoordig is door de komst van het internet het nooit zo gemakkelijk geweest om een prijs te innen. Wanneer u online een lot heeft gekocht voor La Primitiva kunt u op de desbetreffende website de prijs innen. Het gewonnen bedrag wordt via bankoverschrijving naar u overgemaakt. U hoeft dus nooit zelf meer op stap om de prijs op te halen. Ziet u het al helemaal zitten om miljonair te worden? Koop dan snel een lot van La Primitiva en wellicht bent u de volgende winnaar.

speel mee met la primitiva