Meedoen aan Cash4Life loterijWil jij meedoen met een loterij met een vaste jackpot? Dit kan een voordeel zijn, aangezien je niet lang hoeft te wachten tot de jackpot een redelijk hoog bedrag bereikt. Met de Cash 4 Life lotto is het gewoon mogelijk. Deze lotto is in het leven geroepen met het idee dat je bij winst voor de rest van je leven genoeg geld hebt. De loterij biedt je namelijk de optie om de vaste jackpot van 7 miljoen dollar in één keer te krijgen of ‘voor de rest van je leven’ iedere dag 1000 euro. Wat je zelf het fijnste vindt zal waarschijnlijk verschillen per persoon, maar het is in ieder geval iets om over na te denken.

De Cash4Life New York lotto valt gewoon online te spelen. Zelfs als je buiten de Verenigde Staten woont kun je er dus achter komen waarom deze loterij wordt gezien als de favoriet van de ‘Big Apple’. Meedoen aan online loterijen heeft bovendien nog meer voordelen. We hebben ze hier even op een rijtje gezet. Let op, we hebben als voorbeeld de site The Lotter genomen, omdat het hier in ieder geval mogelijk is om mee te doen aan een online loterij. De voordelen:

Hoe werkt de Cash4Life lotto?

We hebben het hierboven al even aangestipt: de Cash 4 Life lotto van New York is nét even anders dan de gemiddelde loterij. Dat zie je trouwens ook terug in de manier waarop je het spel speelt. Als je een lot koopt, krijg je 3 rijen van 4,40 euro per stuk. Je geeft dan 5 getallen aan in de rij, van 1 tot en met 60. Het unieke aan Cash 4 Life is dat er slechts 4 bonusgetallen zijn om uit te kiezen. Dit maakt het nog makkelijker om met behulp van de bonus extra geld te verdienen.

Wil je met meer rijen spelen dan 3, dan is dat natuurlijk mogelijk. Je kunt namelijk ook met 4, 5, 10, 15, 20 en 25 rijen meespelen. Het is zelfs mogelijk om een systematisch lot te kopen. Je kiest hierbij meer dan 5 getallen, waardoor je het aantal winnende combinaties voor jezelf uitbreidt. De ideale manier om nog meer kans te maken op die geweldige jackpot. Koop je loten via The Lotter dan kun je bovendien rekenen op aantrekkelijke kortingsacties. Door een Multi-trekking lot te kopen bespaar je tot maar liefst 25% en speel je automatisch mee met meerdere trekkingen. Een alternatief is om een abonnement te nemen, waarbij je elk 10e lot gratis krijgt. Meedoen met de Cash 4 Life lotto is dus hartstikke makkelijk.

Cash4Life lotto winkansen

De vraag is nu natuurlijk, wat valt er verder nog te winnen? We hebben net al even aangegeven dat de jackpot altijd op 7 miljoen dollar staat, wat natuurlijk een geweldig bedrag is. Maar er zijn meer prijscategorieën: met twee juiste getallen win je al een klein bedrag. Met 3 juiste getallen win je bijvoorbeeld 25 dollar; heb je ook nog eens de powerball goed, dan wordt dat bedrag verviervoudigd. De prijs van 500 dollar bij 4 getallen goed wordt met een powerball zelfs vervijfvoudigd. De Cash 4 Life lotto trekking wordt iedere maandag en donderdag gehouden, zodat je iedere week twee keer kans maakt om miljonair te worden.

Cash4Life loten kopen

Cash 4 Life loten kopen doe je natuurlijk via The Lotter. Deze site is betrouwbaar en eerlijk en bovendien makkelijk in het gebruik. Maak een account aan, betaal met je favoriete betaalmethode, en sla in je account je geluksgetallen op. Aangezien The Lotter overal ter wereld beschikbaar is, kun je lekker meedoen met allerlei online loterijen.

speel mee met cash 4 life