meedoen met de roemeense lottoWil jij officiële online loten voor een buitenlandse loterij zonder dat je daarvoor uit je stoel hoeft te komen? Op The Lotter is dit mogelijk. We hebben voor jou het internet afgezocht om er achter te komen op welke site je het beste online loten kunt kopen en we kwamen uit bij The Lotter. Zo heb je op deze site bijvoorbeeld de Roemeense 6/49 lotto. Je vraagt je misschien af: waarom de Roemeense loterij? Maar tegelijkertijd kun je jezelf afvragen: waarom ook niet? Met online loterijen is het gewoon mogelijk.

De jackpot van de Roemeense lotto ligt op het moment van schrijven op 15.3 miljoen Roemeense leu. Omgerekend naar de euro is dit ongeveer 4 miljoen. Dat lijkt ons een aardig bedrag om te winnen. Het voordeel van online loterijen is dat je gewoon mee kunt doen aan diverse internationale loterijen zonder daarvoor in beweging te hoeven komen. Je kunt namelijk gewoon vanaf je computer, smartphone of tablet loten kopen. De andere voordelen van via internet meedoen aan een loterij:

  • Je eigen account beheren
  • Gemakkelijk loten invullen
  • Profiteren van aantrekkelijke kortingsacties

Hoe werkt de Roemeense 6/49 lotto?

Zoals de naam van de lotto al een beetje doet vermoeden is de Roemeense 6/49 lotto als volgt opgebouwd: je selecteert uit een reeks van 1 tot en met 49 je eigen 6 getallen. Er is dus geen sprake van bonusgetallen, ook niet tijdens de trekking. Dit maakt de lotto tot een zeer transparante loterij. Je doet gemakkelijk mee door 3 tot 25 rijen op je lot in te vullen: de standaard uitvoering heeft 3 rijen, maar je kunt ook kiezen voor 5, 7, 10, 15, 20 en 25 rijen. Zo maak je per trekking nóg meer kans om goede prijzen te winnen. De prijs van een lot is afhankelijk van hoeveel rijen je hebt. Staan er 3 rijen op je lot, dan betaal je 8,25 euro voor je lot. Voor elke rij komt er vervolgens 2,75 euro bij.

Als je meedoet aan de Roemeense lotto via The Lotter, dan kun je rekenen op aantrekkelijke acties. In plaats van een enkel lot kun je bijvoorbeeld ook meedoen aan een multi-trekking, of een abonnement nemen. Je profiteert dan al gauw van 25% korting op de aanschafprijs van je loten. Een andere slimme keuze: systematische loten. Waar je ook voor kiest, je zit goed bij de Roemeense 6/49 lotto.

Roemeense 6/49 lotto winkansen

Je vraagt je nu natuurlijk af: wat zijn mijn kansen om te winnen? Wat valt er precies te winnen bij de Roemeense lotto? Iedere donderdag en zondag wordt de trekking bekendgemaakt. Om de jackpot te winnen moeten vanzelfsprekend alle getallen goed zijn. Maar geen nood, ook als je minder getallen goed hebt kun je aantrekkelijke prijzen winnen. Met 3 getallen goed win je al je inzet terug; met 4 getallen win je al rond de 100 euro en met 5 getallen is dit zelfs zo’n 8000. Kortom, met de Roemeense lotto heb je de 4 prijscategorieën die je zou verwachten bij een loterij.

Roemeense lotto loten kopen

Wil je ook online loten kopen voor de Roemeense lotto? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen op TheLotter.com. Je kunt hier gemakkelijk je eigen account aanmaken en beginnen met spelen. De site is volkomen betrouwbaar en eerlijk. Bovendien kun je overal ter wereld en met een verscheidenheid aan apparaten gebruik maken van de site. Dat de Loteria Romana door steeds meer niet-Roemenen wordt gespeeld is niet zo gek: via The Lotter is het zeer gemakkelijk om mee te spelen. Wat ga jij winnen?

speel mee met de roemeense lotto 6/49