Finse Viking LottoDe Viking Lotto loterij wordt ook wel eens Europa’s oudste loterij genoemd voor meerdere landen. Dit houdt in dat je met de loterij mee kunt doen, of je nu in Finland, Nederland, België of een ander land woont. De jackpot is voor iedereen even hoog en we kunnen gerust zeggen dat de jackpot zeker hoog te noemen is. Op het moment van schrijven is de jackpot 33 miljoen; een bedrag dat iedereen wel kan gebruiken.

Bovendien is het hartstikke gemakkelijk om via internet mee te doen aan een loterij. Met een online loterij kun je gemakkelijk je loten invullen en beheren; je hoeft dus ook niet naar de winkel toe om een lot te kopen. En heb je iets gewonnen, dan wordt dat direct aan je medegedeeld. Dit zijn ze nog even op een rijtje, de voordelen van de online Viking Lotto:

  • Het is online, dus overal beschikbaar
  • Er valt een hoge jackpot te winnen
  • Je kunt gemakkelijk loten invullen
  • Mogelijkheid om geluksgetallen automatisch te kiezen
  • Betrouwbaar meespelen via The Lotter

Hoe werkt Viking Lotto?

We komen nu waarschijnlijk bij het interessantste gedeelte: hoe doe je mee met de Viking Lotto, hoe schaf je online Viking Lotto loten aan? Dit is eigenlijk heel makkelijk. Bijvoorbeeld op de loterij site The Lotter kun je gemakkelijk een account aanmaken om aan één of meerdere loterijen mee te doen. Bij de Viking Lotto heb je meerdere opties als je mee wilt doen. Je kunt een standaard lot kopen, meedoen aan een groepsspel, of een bundel kopen. Ook heb je de mogelijkheid om een multi-trekking te doen, of een voordelig abonnement af te sluiten.

Een enkel lot van 6 rijen kost je 12 euro, maar je kunt ook een lot nemen van 8 of 10 rijen. Een veel gekozen manier is om met een systematisch lot mee te doen. Hiermee verhoog je je winkansen nog meer. Bij een standaard lot kies je 6 getallen uit een reeks van 1 tot en met 48. Met een systematisch lot mag je meerdere getallen invullen, waardoor je met meer getallencombinaties kunt meedoen. Een tip voor als je het jezelf makkelijk wilt maken: neem een abonnement. Dan profiteer je van een aantrekkelijke aanbieding: elk 10e lot gratis. Viking Lotto werkt overigens niet met een bonusgetal.

Winkansen Viking Lotto

Iedere woensdag wordt de trekking van de Viking Lotto gehouden. Om een prijs te winnen met Viking Lotto moet je net zoals bij andere loterijen een bepaald aantal getallen goed hebben. Bij deze loterij is het de bedoeling dat je alle getallen goed hebt om de jackpot te winnen. Zit het ‘lucky number’ van de trekking in de winnende getallenreeks, dan wordt je jackpot nog hoger. Deze Lucky Number Jackpot maakt het nog aantrekkelijker om met de Viking Lotto mee te doen. Heb je alle getallen goed, dan win je al gauw miljoenen. Heb je 3 tot 5 getallen goed, dan win je een bedrag tussen ongeveer 5 en 2000 euro.

Viking Lotto loten kopen

Hoe doe je nu mee aan de Viking Lotto? Dat is een vraag die je je nu waarschijnlijk stelt. Als je meedoet via The Lotter is het hartstikke makkelijk. The Lotter is een betrouwbare en eerlijke site waarop je gemakkelijk een account aanmaakt om met één of meerdere loterijen mee te doen. Je kunt zelfs een app installeren op je smartphone of tablet waardoor je echt overal aan de loterij kunt meedoen. Of je nu in Nederland of het buitenland zit, loten kopen kun je overal; dus je maakt ook overal kans op de jackpot. Bij The Lotter ben je in ieder geval verzekerd van gemak en speelplezier.

koop je lot voor de viking lotto