Florida LottoAmerika staat bekend om de loterijen waar je gigantische bedragen kunt winnen. Eén van de bekendste loterijen van het land is de Florida Lotto. En dat is niet zo gek, aangezien je er astronomische bedragen mee kunt winnen: het jackpotrecord staat op dit moment op 106 miljoen dollar. Als je nu meedoet, maak je kans om de jackpot van 9 miljoen dollar te winnen. Dit is dus ook mogelijk als je in Nederland of België woont. Voor een klein bedrag speel je al mee en maak je kans op de jackpot of één van de andere geweldige prijzen.

Meedoen met de Florida Lotto kan hartstikke makkelijk. Je zou misschien denken dat een Amerikaanse lotto niet verkrijgbaar is in Europa, maar daar heb je het mis. Als je via internet speelt, kun je gewoon online loten kopen voor de Florida Lotto. Een voorbeeld van een site waarop je online Florida Lotto loten kunt kopen is The Lotter. Over deze site zullen we je later meer vertellen. Voor nu is het belangrijk om de volgende voordelen van online loterijen te kennen:

  • Simpel meedoen
  • Op je computer of handheld device
  • Diverse kortingsacties
  • Manage je eigen account

speel mee met de florida lotto   

Hoe werkt de Florida Lotto?

Bij Florida Lotto is er sprake van een zogeheten 6×53 systeem. Je kiest namelijk 6 getallen uit een reeks van de getallen 1 tot en met 53. Een standaard lot heeft 5 rijen, oftewel 5 kansen om de jackpot te winnen. De prijs per rij is 2.20 euro, zodat je met een standaard lot op 11 euro uitkomt. Wil je liever meer rijen dan kan dat natuurlijk ook. Je kiest dan 7, 10, 15, 20, of 25 rijen, altijd voor 2.20 per rij. Een andere mogelijk is het om een systematisch lot te kopen. Je kiest dan nog meer getallen, waardoor je exponentieel meer kans maakt op grote prijzen.

Een tip: bij de Florida Lotto is het mogelijk om de Multiplier Xtra in te zetten. Voor 2.20 extra per rij vergroot je het uitbetaalde bedrag als je een prijs anders dan de jackpot wint. Zo kun je dus tot vijf keer zoveel winnen als normaal. Combineer je dit met een multi-trekking lot of een abonnement, dan maak je al helemaal voordelig kans op hoge prijzen.

Winkansen Florida Lotto

In tegenstelling tot veel andere online loterijen wordt er bij de Florida Lotto gebruik gemaakt van een heel simpel winsysteem. Er is geen sprake van bonusgetallen en je kunt alleen maar winnen met 3, 4, 5, of 6 juiste getallen. Er zijn dus minder prijscategorieën dan bij andere online loterijen, maar het maakt het wel allemaal een stukje overzichtelijker. Heb je alle 6 de getallen goed, dan win je de jackpot. Heb je 5 getallen goed, dan zal je rond de 1000 dollar winnen. Had je de Multiplier Xtra ingezet, dan wordt dit dus meer dan 4000 dollar. Voor de lagere prijscategorieën hoef je minder goed te hebben, maar de prijzen zijn dus ook lager. Het leuke aan de Florida Lotto is dat je elke week twee keer kans maakt op de prijzen. Zowel woensdag als zaterdag is er een trekking.

Florida Lotto loten kopen

Heb jij al besloten om mee te doen aan de Florida Lotto? Dan hebben we een tip voor je: kijk eens op de site van The Lotter. Je kunt op deze betrouwbare loterij aanbieder gemakkelijk een account aanmaken en meedingen voor hoge prijzen. Zet bijvoorbeeld de Multiplier Xtra in, of kies voor een abonnement. Je kunt overal ter wereld meedoen met The Lotter; je kunt dus gewoon vanuit je luie stoel kans maken op hoge prijzen van internationale loterijen.

speel mee met de florida lotto