Meedoen met de Ierse lottoWil jij belastingvrij 6 miljoen euro winnen? Dan hebben we een tip voor je: doe mee aan de lotto van Ierland (Ireland Lotto). Je hoeft hiervoor namelijk niet in Ierland zelf te wonen. Je kunt gewoon vanuit je luie stoel meedoen. Het is tegenwoordig steeds makkelijker om mee te doen aan een online loterij. Via het internet meedoen aan een loterij heeft ook diverse voordelen. We zetten ze hier even voor je op een rijtje:

De voordelen die we hierboven noemen zijn vooral van toepassing op de site The Lotter. Deze site is door ons gevonden als een zeer aantrekkelijke manier om mee te doen aan online loterijen. Hoe het met andere sites zit is ons dus niet bekend. Wat vaststaat is dat de Ierse lotto bekendstaat om de goede winkansen, maar ook om de aantrekkelijke secundaire prijzen. Hoe het allemaal in zijn werk gaan lees je op deze pagina.

Hoe werkt Ierland Lotto?

Meedoen aan de Ierse Lotto is eigenlijk hartstikke simpel. Als je een standaard lot neemt krijg je 4 rijen om in te vullen. Elke rij bestaat uit de getallen 1 tot en met 47. Dit is een aantrekkelijk aantal, omdat het ten opzichte van andere online loterijen een stuk lager is. Het is de bedoeling dat je 6 getallen invult. Er zijn geen bonusgetallen, zodat deze online loterij echt te beschrijven is met ‘what you see is what you get’. Bij de trekking is er wel sprake van een bonustrekking, maar daar hebben we het zo meteen nog over.

Een enkel lot kost 5 euro per rij. Het is dus afhankelijk van hoeveel rijen je lot telt wat de aanschafprijs is. De standaard uitvoering heeft 4 rijen, maar je kunt ook 6, 10 15, 20 of 25 rijen nemen. Het is bij The Lotter zelfs mogelijk om een systematisch lot te nemen. Je kunt hierbij nog meer getallen dan 6 selecteren waardoor je nog meer kans maakt op de secundaire prijzen; en op de jackpot natuurlijk. Wil je profiteren van korting, kies dan de optie voor een multi-trekking of een abonnement. Zo bespaar je al gauw 25% op de kostprijs.

Ierland Lotto winkansen

Zoals gezegd moet je 6 getallen goed hebben om de jackpot op je naam te mogen schrijven. Gelukkig zijn er ook nog andere prijscategorieën, waardoor je meer kans maakt om iets te winnen. Er zijn 7 prijzen te winnen, te weten: 3, 3+1, 4, 4+1, 5, 5+1 en 6. Je ziet dus dat je aan 3 goede getallen al genoeg hebt om een prijs te winnen. De ‘+1’ staat voor het getal dat tijdens de bonus trekking wordt gepakt. Je hebt dus altijd eigenlijk een gratis extra getal. Een voorbeeld: heb je 4 getallen goed, en is de bonus trekking ook nog eens één van jouw getallen, dan win je al zo’n 127 euro. Dat is nog eens een aardig bedrag om mee te beginnen. De trekking van de Ierse lotto is elke woensdag en zaterdag, zodat je twee keer per week kans maakt op de jackpot.

Ierland Lotto loten kopen

We hebben het web uitvoerig doorzocht en zijn tot de conclusie gekomen dat je via The Lotter het beste mee kunt doen aan de Ierse lotto. Met The Lotter heb je een betrouwbare en eerlijke site te pakken. Met je eigen account doe je gemakkelijk mee aan internationale loterijen, waar je ook bent. Zet je geluksgetallen in en wie weet word jij wel de volgende winnaar van de Ierse Lotto.

meedoen aan de ierse lotto