meedoen met de superstar loterij italieWil jij grote prijzen winnen door mee te doen aan een buitenlandse loterij? Dat kan: door op internet met diverse internationale loterijen mee te spelen heb je een goede kans om flink in de prijzen te vallen. Een zeer aantrekkelijk voorbeeld van een loterij is de Italiaanse loterij SuperStar. SuperStar is een alternatief op de traditionele SuperEnaLotto en heeft door de regels een nét iets hogere jackpot. Op het moment van schrijven is de jackpot 100,4 miljoen. Dit klinkt natuurlijk al hartstikke hoog, maar wist je dat de jackpot van SuperStar geen limiet heeft? Je leest het goed, de SuperStar jackpot blijft net zo lang stijgen totdat hij valt. Dit heeft in het verleden voor gigantische prijzen gezorgd. Jij kunt deze prijzen óók winnen! En het mooiste is nog wel: doordat je op het internet meedoet met internationale loterijen maak je het jezelf heel makkelijk. Dit zijn namelijk de voordelen van loterijen op het internet:

  • Je hoeft niet naar de winkel om een lot te kopen
  • Je account onthoudt je geluksgetallen
  • Je kunt gemakkelijker meedoen met buitenlandse loterijen
  • Het invullen en bijhouden van je loten is heel makkelijk

Hoe werkt SuperStar?

Je vraagt je nu waarschijnlijk af hoe de SuperStar loterij werkt. Hoe doe je mee en hoeveel kost een lot? Ten eerste: het meedoen is ontzettend eenvoudig. Je hoeft alleen maar een account aan te maken op de juiste site (The Lotter bijvoorbeeld) en je kunt al beginnen met meespelen. Selecteer de getallen op je lot en vergeet niet om ook nog een SuperStar getal te kiezen. Je krijgt in principe per lot 3 rijen, maar het is ook mogelijk om met 5, 7, 10, 20, of 25 rijen te spelen. Je vult per rij 6 getallen in, maar je kunt de keuze automatisch door de computer laten doen. Het is zelfs mogelijk om standaard je geluksgetallen in te laten vullen. Een rij kost 3,75 euro bij een standaard lot. Ga je voor een multi-trekking, dan doe je automatisch mee met 5, 10, 25 of 52 trekkingen mee. Dit kan je een korting opleveren van maar liefst 25%. Of neem een abonnement en krijg elk 10e lot gratis.

Winkansen SuperStar

Bij elke loterij is het natuurlijk ook belangrijk om te weten wat je winkansen zijn. Dit geldt ook voor de SuperStar van SuperEnaLotto. Iedere dinsdag, donderdag en zaterdag maak je kans op de jackpot. De trekking vindt plaats om 19:00 GMT. Dat betekent dat het voor jou zichtbaar wordt rond 20:00 of je iets hebt gewonnen.

Wat moet je nu precies goed hebben om een prijs te winnen? Natuurlijk is het voor de jackpot zo dat je alle getallen goed moet hebben. Hiermee bedoelen we dat je alle 6 de getallen op je standaardlot goed moet hebben. De rij bestaat uit 90 getallen. Er zijn in totaal veertien prijzencategorieën, dus je maakt altijd kans op één van de prijzen. Win je de jackpot én heb je het juiste SuperStar getal gekozen, dan wordt je prijs verhoogd met een bedrag van 2 miljoen. Heb je 5 getallen van de 6 goed, dan win je de tweede prijs. Ook hier geldt weer dat je bedrag verhoogd wordt als je het SuperStar getal goed hebt. Door met meerdere rijen mee te doen verhoog je natuurlijk je winkansen. Win je niet één van de grootste prijzen, dan kun je altijd nog een secundaire prijs winnen.

SuperStar loten kopen

Hoe kom je nu aan die Italiaanse SuperStar loten? We hebben verschillende sites uitgeprobeerd en zijn tot de conclusie gekomen dat je het beste op TheLotter.com kunt meedoen aan loterijen. Op deze betrouwbare en eerlijke site doe je gemakkelijk mee aan diverse loterijen. Overal ter wereld kun je online meedoen, echt een aanrader dus.

koop je lot voor de Super Star loterij