Lotto OostenrijkBelastingvrij geld winnen met een buitenlandse loterij. Het klinkt als een droom maar het kan werkelijkheid worden. Je kunt tegenwoordig namelijk online loten kopen voor diverse buitenlandse loterijen. Een goed voorbeeld hiervan is de Oostenrijkse Lotto (Austria Lotto). De Oostenrijkse lotto staat bekend om de hoge jackpot en de aantrekkelijke secundaire prijzen. Met de secundaire prijzen doelen we op de overige prijzen die je wint als je minder getallen goed hebt. En daar zijn er nogal wat van, van die secundaire prijzen. Hier lees je meer over hoe je meedoet aan de Oostenrijkse lotto.

Maar laten we eerst eens kijken naar wat de mogelijkheden zijn van online loterijen. Als je in Nederland mee wilt doen aan een loterij ga je meestal naar een sigarenwinkel of supermarkt. Toch zijn er zoveel meer mogelijkheden als je het over de grens zoekt. Meedoen aan internationale loterijen is namelijk een fluitje van een cent, als je gebruik maakt van de juiste site. We hebben het hele internet afgezocht naar een goede aanbieder van online loterijen en we kwamen uit op TheLotter.com.

Voordat we verder ingaan op deze site willen we je graag nog even de voordelen van online loterijen geven:

  • Koop loten van over de hele wereld
  • Vanaf je computer, tablet of smartphone
  • Koop gemakkelijk loten met de handige betaalmethoden
  • Profiteer van kortingsacties (in ieder geval bij The Lotter)

speel mee met de oostenrijkse lotto   

Hoe werkt de Oostenrijke lotto?

Als je via de online aanbieder officiële Oostenrijkse loten wilt kopen, vraag je je waarschijnlijk af hoe het precies werkt. De Oostenrijkse lotto is eigenlijk heel eenvoudig, maar heeft wel diverse prijscategorieën. Als je een standaard lot koopt krijg je 6 rijen van 3 euro per stuk. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere rijen te nemen. Je betaalt dan wederom per rij extra 3 euro. De mogelijkheden bij Austria Lotto zijn: 9 rijen, 12 rijen, 15 rijen, 20 rijen en 25 rijen.

Ook is het mogelijk om een systematisch lot te kopen, waarbij je nog meer getallen kunt invullen. Standaard is dit namelijk 6, maar met een systematisch lot loopt dit op tot 10 getallen. Nog een tip: als je een multi-trekking lot neemt kun je rekenen op maximaal 25% korting. Je koopt dan een lot en doet automatisch voor meerdere trekkingen mee. Een andere tip is om een abonnement te nemen. Hierbij krijg je elk 10e lot gratis; zo bespaar je al gauw tientallen euro’s.

Winkansen Oostenrijkse lotto

Hoe zit het nu precies met de winkansen van de Oostenrijkse lotto? Zoals we al eerder hebben vermeld heb je bij de Oostenrijkse lotto meerdere prijscategorieën. Dit houdt in dat je al snel kans hebt op een prijs, zelfs als je niks goed hebt. Hoe kan dit nu, vraag je je waarschijnlijk af. Elke zondag en woensdag vindt de trekking van deze loterij plaats. Er worden dan 6 getallen getrokken, plus één extra ‘lucky number’. Als je geen getal goed had, maar het lucky number valt wel op één van je getallen, heb je alsnog prijs. Voor de rest werkt het ongeveer net zoals bij andere loterijen: vanaf 3 getallen goed win je ongeveer je inzet terug en de prijzen lopen gauw op tot duizenden euro’s.

Oostenrijke lotto loten kopen

De Oostenrijkse lotto is dus een erg aantrekkelijke loterij, aangezien je al gauw kans maakt op hoge bedragen. Wil jij er aan meedoen, dan raden we je aan om naar The Lotter te gaan. Hier kun je gemakkelijk een account aanmaken en loten kopen. De site is betrouwbaar en eerlijk en het werkt bovendien goed, waar je ook woont. Maak gebruik van de quick pick om een lot te kopen of ga voor je geluksgetallen. Met The Lotter is meedoen met internationale loterijen wel heel makkelijk.

speel mee met de oostenrijkse lotto