Mega Millions

meedoen met de megamillions loterijMega Millions is van oorsprong een Amerikaanse loterij die in 2013 is gestart met het verkopen van loten. Ondanks de korte levensduur van deze loterij zijn er al hele hoge prijzen gevallen. Al met al kan geconcludeerd worden dat de win kans bij het spelen van de Mega Millions groter is. Deze conclusie wordt onderbouwd door een rekensom waaruit blijkt dat 1 op de 15 deelnemers daadwerkelijk een geld bedrag wint. Heeft u ook al zin om een lot te kopen voor deze populaire loterij? Lees dan hieronder waar u dat onder andere kunt doen.

Hoe werkt het?

Om mee te spelen met de Mega Millions loterij moet u een lot kopen. Een lot koopt u al voor 1 dollar. Met dit lot kunt u vijf verschillende cijfers kiezen. U heeft de keuze uit de cijfers 1 tot en met 75. De absolute jackpot kunt u winnen als u naast deze vijf cijfers ook nog een bonusnummer kiest. Het bonusnummer kunt u kiezen uit de getallen 1 tot en met 15. Om de gigantische jackpot te winnen moet u alle zes getallen goed hebben. Een lot inclusief bonusgetal kost 2 dollar. De trekking is twee keer per week. U maakt dus elke week opnieuw kan om de jackpot te winnen. Echter zult u wel elke week een lot moeten kopen.

Een succesverhaal

Dit verhaal is rechtstreeks vertaald vanuit een Amerikaans interview. Een oudere man van 70 jaar kocht van zijn laatste centen een lot met de hoop op een wonder. Het lot van twee dollar zou later die avond 326 miljoen dollar waard zijn echter wist nog niemand dat.

De man werd de volgende dag wakker en controleerde zijn getallen op het internet. “Ik dacht dat ik droomde” en “Ik kon het niet geloven en eigenlijk geloof ik het nog steeds niet” zijn de gedachten die door de 70 jarige man zijn hoofd gingen. Hij controleerde daarom nogmaals de getallen en wreef de slaap uit zijn ogen. Het was echt waar… Hij was de winnaar van de grootste Mega Millions jackpot ooit die ooit gevallen is.

Ben jij de volgende winnaar?

Wil jij de volgende Mega Millions winnaar worden? De jackpot staat op maar liefst 39 miljoen dollar. Een lot koop je eenvoudig via het internet. Wellicht klinkt dit in uw oren niet helemaal vertrouwd echter is dat het wel. Deze loterij staat onder strenge toezicht vanuit de overheid en daarnaast zijn er al meerdere Europese winnaars bekend. De winnaars hebben geen negatieve ervaring met het innen van de prijzen. Veel succes gewenst bij het meespelen bij Mega Millions.

koop je online lot voor Mega Millions