Oz LottoDe Australische Oz Lotto: één van de bekendste loterijen ter wereld waar zeer hoge prijzen te winnen zijn. Het is een vrij uniek loterij, aangezien je niet 6 maar 7 getallen kiest. Dit zorgt ervoor dat je meer getallen goed moet hebben voor de jackpot, maar dit maakt de jackpot een stuk hoger en er zijn ook extra veel prijscategorieën. Het Australia Oz Lotto Jackpot record staat op 112 miljoen Australische dollar. Dit bedrag werd in november 2012 verdeeld onder 4 winnaars. Op het moment van schrijven staat de jackpot van Oz Lotto op 15 miljoen; het komt nog niet in de buurt van het record, maar stel je eens voor dat je dit in je eentje zou winnen.

Je zult je misschien afvragen of het wel mogelijk is om met een Australische loterij mee te doen. Moet je daarvoor niet loten in Australië kopen? Met de komst van het internet zijn er een stuk meer mogelijkheden bij gekomen. Zo kun je loten voor de Australische Oz Lotto gewoon via internet kopen. Meespelen met buitenlandse loterijen via internet heeft daarnaast nog andere voordelen. We zetten ze hier even voor je op een rijtje:

– Eigen account (geluksgetallen, geschiedenis…)
– Kortingsacties als je vaker meedoet
– Gemakkelijk inzicht
– Meedoen aan diverse internationale loterijen
– Koude en hete getallen

speel mee met de oz lotto   

Hoe werkt de Australische Oz Lotto?

Meedoen aan deze ‘Aussie’ loterij is hartstikke gemakkelijk. De loterij is vrij klassiek ingedeeld: je vult in meerdere rijen je favoriete getallen in en je hoeft geen bonusgetallen te selecteren. Je krijgt 6 rijen tot je beschikking en op elke rij vul je 7 getallen in. Een enkele rij kost 2 euro, waardoor een standaard lot dus 12 euro kot. Wil je liever meer kans om te winnen, dan kun je altijd voor 9, 12, 15, 18, 20 of 25 rijen gaan. Meer professioneel ingestelde spelers zullen ook voor systematische loten gaan, waarbij je nog meer getallen invult en dus nog meer kans maakt op die hoge prijzen.

Een andere tip: koop een multi-trekking lot. Je doet dan voor meerdere trekkingen mee, terwijl de korting kan oplopen tot wel 25%. Zeker een aanrader als je van plan bent om vaker aan de Australische Oz Lotto mee te doen. Of kies je voor een abonnement? Hierbij krijg je elk 10e lot gratis. Het voordeel kan oplopen tot honderden euro’s als je veel rijen op je lot hebt staan.

Winkansen Australische Oz Lotto

Je bent nu waarschijnlijk benieuwd naar de winkansen. We zullen een tipje van de sluier oplichten: er zijn diverse prijscategorieën, dus je hebt ontzettend veel kans om op zijn minst een kleine prijs te winnen. De 7 prijscategorieën zijn als volgt ingedeeld: 3+1, 4, 5, 5+1, 6, 6+1 en 7. Als er ‘+1’ achter het cijfer staat gaat het om het bonusgetal. Zoals gezegd kies je zelf geen bonusgetal, maar tijdens de trekking worden er 7 getallen trokken, en komt er een extra bal bij. Valt deze op jouw getal, dan maak je dus goede kans om alsnog een flinke prijs te winnen.

De trekking van de Australische Oz Lotto is elke dinsdag; de perfecte manier om je week goed te beginnen. Als je wint word je daar automatisch van op de hoogte gesteld.

Australische Oz Lotto loten kopen

Wil jij ook meedoen aan de Oz Lotto, dan hebben we een tip voor je. Ga eens naar de website The Lotter. Deze site is niet alleen betrouwbaar en eerlijk, maar ook overal ter wereld online te gebruiken. Je kunt hier gemakkelijk een account aanmaken en meedoen aan diverse online loterijen. Kies zelf je getallen, laat het over aan de quick pick functie, of laat de site altijd met je geluksgetallen spelen. De mogelijkheden zijn eindeloos, en dat geldt natuurlijk ook voor de mogelijkheden om te winnen.

speel mee met de oz lotto