Saturday Lotto4 miljoen Australische Dollar winnen? Het klinkt als iets dat onmogelijk is, maar met de Australische Saturday Lotto kun jij het gewoon winnen. De Australische Saturday Lotto jackpot staat er bekend om regelmatig hoog te zijn. Iedere zaterdag maak je dus weer kans om een uitzonderlijk hoog bedrag te winnen. En het mooie is, je doet met deze loterij al mee voor een zeer laag bedrag.

Aangezien je waarschijnlijk niet in Australië bent, wordt het nogal lastig om daar een lot van de Saturday Lotto te kopen. Maar niet getreurd, daar is iets op gevonden. Je kunt namelijk op het internet zeer gemakkelijk meedoen met loterijen. Een goed voorbeeld daarvan is de site The Lotter, maar daar lees je straks meer over. Om je een goed beeld te geven van waarom het slim is om online loterij loten te kopen, hebben we hier een handig overzichtje voor je opgesteld:

  • Vanuit je luie stoel meedoen
  • Meedoen op elk online apparaat
  • Gemakkelijk aangeven hoeveel loten je wilt
  • Transparante kortingsacties

Hoe werkt de Saturday Lotto?

Voordat we het gaan hebben over hoe je met deze super loterij mee kunt doen, vertellen we je eerste hoe het allemaal werkt. Bij de Saturday Lotto vul je net als bij andere loterijen een lot in. Bij deze loterij gaat het om 6 verschillende getallen uit een reeks van 1 tot en met 45. Een standaard lot heeft meestal 6 rijen, maar je kunt ook meedoen met 8, 12, 15, 20 of 25 rijen. Doe je online mee, dan kun je ook gemakkelijk een systematisch lot opstellen. Je kunt dan met meer dan het standaard aantal getallen meespelen en zo verhoog je je winkans enorm. Nog een andere tip: doe ook eens mee met een multi-trekking en je zult profiteren van een betere prijs. Je krijgt dan namelijk tot 25% korting op je aanschaf. Je kunt zelf kiezen of je de multi-trekking automatisch wil laten verlegen. Of kies voor een abonnement: je krijgt dan elk 10e lot gratis.

Saturday Lotto winkansen

Zoals de naam al doet vermoeden wordt de trekking voor de Saturday Lotto Australia iedere zaterdag gehouden. Let er wel op dat er een enorm tijdsverschil is tussen Nederland en Australië. Het kan dus een flink aantal uren verschillen met wanneer je te zien krijgt of je iets hebt gewonnen. Om te winnen heb je minimaal 3 correcte getallen nodig. Je wint dan zo’n 12 Australische Dollar, wat ongeveer gelijkstaat aan 8 euro. Er zijn in totaal 7 prijscategorieën, die oplopen van circa 12 AUD tot de jackpot. Heb je 5 getallen goed, dan win je al zo’n 1000 euro. Zo zijn er genoeg prijzen om te winnen; dat maakt meedoen zeer aantrekkelijk.

Saturday Lotto loten kopen

Je vraagt je nu waarschijnlijk af hoe je mee kunt doen aan de Australië Saturday Lotto. Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Zoals we eerder al zeiden is het vooral slim om online mee te doen met de loterij. Je kunt dan vanuit je luie stoel je favoriete getallen aangeven en direct meedoen voor de beste prijzen. We hebben op het internet rondgezocht op welke loterij site je dit het beste kunt doen en we zijn er achter gekomen dat The Lotter een goede keuze is. Via The Lotter maak je een account aan waardoor je met diverse loterijen mee kunt doen. Op deze betrouwbare site, dat diverse loterij keurmerken heeft, profiteer je bovendien van korting als je meerdere trekkingen meedoet of aan een groepsspel meedoet. De site is eerlijk en bovendien makkelijk te gebruiken. Waar je ook bent, je hebt toegang tot je account en kunt gaan voor die hoge Australië Saturday Lotto jackpot.

speel mee met de australische saturday lotto