Super Lotto PlusWil jij ook meedoen met één van de grootste loterijen van Amerika? Amerikaanse loterijen staan er om bekend om gigantische jackpots te hebben. Het record staat op maar liefst op 193 miljoen dollar, en op het moment van schrijven bedraagt de jackpot 10 miljoen dollar; een bedrag dat iedereen wel op zijn rekening zou willen hebben. Om dit te winnen is stap 1 natuurlijk om één of meerdere loten van de California SuperLotto Plus te kopen. Hoe doe je dit, zul je je waarschijnlijk afvragen? Het antwoord op deze vraag is: gewoon via internet.

Meedoen aan loterijen via internet heeft diverse voordelen. Meestal doe je aan loterijen mee door loten te kopen bij een postkantoor of andere winkel. Met de komst van online loterijen is dit verleden tijd. Je kunt namelijk aan haast elke loterij ter wereld meedoen, gewoon vanuit je luie stoel. Je vult online je loten in, kiest je eigen getallen (past het indien gewenst nog een keertje aan) en je kunt bovendien rekenen op aantrekkelijke kortingsacties als je met meerdere trekkingen meedoet. De voordelen van online loten op een rijtje:

  • Gemakkelijk meedoen
  • Op laptop, tablet, of smartphone
  • Kortingsacties
  • Overal ter wereld verkrijgbaar

speel mee met de Super Lotto Plus   

Hoe werkt de California SuperLotto Plus?

Voordat we je gaan vertellen hoe je meedoet aan de California SuperLotto Plus is het eerst belangrijk om te weten hoe deze loterij in zijn werking gaat. Als je een lot koopt (bijvoorbeeld via The Lotter) dan vul je op zijn minste 5 rijen in. Elke rij bestaat uit een reeks van 1 tot en met 47 en een reeks van 1 tot en met 27. Uit de eerste reeks kies je 5 getallen, uit de tweede reeks (de bonusreeks) kies je er eentje. Je kunt er ook voor kiezen om meer dan 5 rijen te nemen; het maximum is 25 rijen.

Spelers die het professioneel aanpakken willen ook nog wel eens voor systematische loten gaan. Systematische loten houden in dat je meer dan 5 getallen mag kiezen, waardoor er meerdere combinaties mogelijk worden. Zo verhoog je je winkans enorm. Een enkel lot van 5 rijen kost 11 euro, maar je kunt ook meedoen met een kortingsactie. Wil je bijvoorbeeld vaker meedoen, dan is een multi-trekking verstandig, of een abonnement. Met deze acties profiteer je van een korting van al gauw 10%, met een maximum van 25%. Bepaal voor jezelf wat jij het liefste hebt.

California SuperLotto Plus winkansen

Waarschijnlijk het belangrijkste om te weten is wat de winkansen van de Californië SuperLotto Plus zijn. Bij de California SuperLotto Plus is er sprake van 9 wincategorieën. Bij de laagste categorie hoef je alleen maar de powerball, oftewel je bonusgetal, goed te hebben. Je wint dan zo’n 1 dollar. Het is natuurlijk altijd fijn om iets te winnen, maar met 1 dollar kom je niet zo ver. De prijzen die er toe doen beginnen namelijk pas bij 3 getallen goed. Heb je 5 getallen goed, dan win je al gauw 30.000 dollar. Zeg nou zelf, dit is een bedrag dat je graag zou willen hebben.

Elke woensdag en zaterdag maak je kans om de Californië SuperLotto Plus jackpot te winnen. Als je iets gewonnen hebt, word je automatisch op de hoogte gesteld. Speel je via The Lotter, dan kun je tevens zien wat de winnende getallen zijn. Ga je deze informatie gebruiken om je getallen uit te kiezen, of hou je het bij je lievelingsgetallen?

California SuperLotto Plus loten kopen

California SuperLotto Plus loten koop je natuurlijk via The Lotter. Op deze bekroonde en betrouwbare site kun je gemakkelijk een account aanmaken en meespelen. Er zijn diverse online loterijen beschikbaar waar je op een eerlijke en transparante manier aan mee kunt doen. En het mooiste is, waar je ook bent, je kunt meedoen aan één (of meerdere) van de internationale loterijen.

speel mee met de super lotto plus