Al bij het horen van de naam van de 24 Karaat Cash, denk je al snel aan goud. En wanneer je het kraslot ziet is het ook in een oogopslag duidelijk. Het uiterlijk van het kraslot is namelijk ontworpen op basis van goudstaven en schatkistjes met gouden munten. Deze moeten het extra aantrekkelijk voor je maken om een gokje te wagen met het kraslot 24 Karaat Cash.

Hoe werkt het 24 Karaat Cash kraslot?

24 Karaat Cash kraslotZoals voor elk kraslot geldt moet je ook bij het kraslot 24 Karaat Cash vakjes open krassen om te kijken welke prijs daar achter schuilt. Je kan dus meteen zien wat je hebt gewonnen. Wanneer je het lot weer gaat inleveren bij de winkel wordt meteen het prijzenbedrag aan je uitbetaald.

Je krijgt dus direct resultaat en dat maakt het extra aantrekkelijk om het nog een keertje te proberen. Wanneer je begint aan het kopen van krasloten moet je er dus altijd op bedacht zijn het niet uit de hand te laten lopen. Bovenaan het lot staan een aantal schatkistjes afgebeeld, dat zijn de ‘winnende nummers’.

Je moet eerst deze open krassen. Daarna kan je ‘uw nummers’ open krassen. Dat zijn de goudstaven die afgebeeld staan onder de schatkistjes. Dat zijn er 16 in totaal. Wanneer er nummers van de ‘winnende nummers’ en ‘uw nummers’ met elkaar overeenkomen dan win je de bijbehorende prijs. De te winnen bedragen worden aangegeven doordat het euroteken ervoor staat afgedrukt.

Er is een kans dat je al de 16 bedragen onder de goudstaven kunt winnen. Dat is het geval wanneer je het symbool van 24 Karaat Cash open krast.

Wat kan je winnen met 24 Karaat Cash?

Op het kraslot staat duidelijk vermeld dat wanneer je de hoofdprijs van 24 Karaat Cash treft, je 100.000 euro netto kan verdienen. Iedereen zou wel zo’n bedrag willen winnen dus daar komen veel prijzenzoekers op af. Het totaal aan te winnen prijzen bedraagt meer dan 3 miljoen euro. Van de hoofdprijs van 100.000 euro wordt er een tweetal uitgegeven. De resterende prijzenpot wordt verdeeld over 256.349 prijzen, waarbij de te winnen bedragen uiteenlopen van 1 euro tot 5 duizend euro. Het gaat hier om bedragen die netto worden uitgekeerd waarbij de kansspelbelasting door Lotto bv wordt afgedragen. 24 Karaat Cash geeft aan dat je een kans om te winnen hebt van 1 op 3,9.

Aanschaf en geldigheid

Het spel 24 Karaat Cash zijn in totaal 1 miljoen loten uitgegeven. Het aanschaffen van een lot kost je 5 euro. Gezien de vele kleine prijzen van een of enkele euro’s die gewonnen kunnen worden, is dat relatief gezien duur. Wanneer je het vergelijkt met loterijen heb je bij krasloten een minder grote kans om een aanzienlijke prijs te winnen. De 24 Karaat Cash is geldig tot en met 31 januari 2019. Tot die datum kan je je winnende kraslot inleveren en krijg je ook het bedrag wat je hebt gewonnen hebt uitbetaald. Na de genoemde datum vervalt het kraslot en heb je dus geen mogelijkheid meer de gewonnen prijs op te eisen.

ontvang € 5 gratis en een gratis kraslot