50x Cash KraslotMet het kraslot 50x Cash maak je kans op het winnen van een geldprijs uit de enorme prijzenpot. Dat is het eerste wat je ziet als je naar een kraslot van 50x Cash kijkt. Het is duidelijk af te lezen dat de totale prijzenpot 6.949.500 euro bedraagt. En daar wil jij misschien ook wel een deel van proberen te winnen. Dit is een groot kraslot waarbij veel vakjes moeten worden open gekrast.

Je begint met het openen van de winnende nummers. Dat zijn de 7 gele eurotekens die bovenaan de kaart staan. Daarna moet je ‘uw nummers’ op het kraslot open maken. Dat zijn de 25 groene sterren op het lot. Wanneer de nummers zichtbaar worden die gelijk zijn aan de winnende nummers heb je die bijbehorende prijs gewonnen.

Wanneer er meer dan één nummer gelijk is mogen de prijzen bij elkaar opgeteld worden. Verder zijn er mogelijkheden om 2, 5, 10, 20 of 50 keer de geldprijs uitbetaald te krijgen. Of de geldprijs vermenigvuldigd zal worden en hoe vaak is af te lezen aan het symbool dat op je kraslot tevoorschijn is gekomen. De naam van dit kraslot verwijst dan ook naar de bovengenoemde mogelijkheid waarbij de gewonnen prijs maal 50 zal worden uitgekeerd.

50x Cash kraslot: 7 miljoen euro prijzenpot

De winkans staat bij 50x Cash op 1 op 3,5. De totale prijzenpot is bijna 7 miljoen euro en in totaal zijn er 285.337 prijzen te vergeven. Bij de prijzen die zijn afgebeeld op de krasloten gaat het om netto bedragen. Lotto BV zorgt voor het afdragen van de kansspelbelasting. Het prijzenschema is gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Den Haag en kan daar worden ingezien. Een 50x Cash kraslot kan je inleveren tot en met 30 april 2018. Na deze datum is het kraslot niet meer geldig en kan je geen aanspraak meer doen op het uitkeren van het gewonnen geldbedrag.

50x Cash kraslot: hoofdprijs tot € 50.000

Het 50x Cash kraslot is een van de duurdere in zijn soort. Voor het aanschaffen van dit lot moet je 10 euro betalen. De hoofdprijs waar je kans op maakt is bij dit spel 50.000 euro. Er zijn een tweetal 50x Cash krasloten in omloop waarmee je deze hoofdprijs kan winnen. Het laagste geldbedrag wat gewonnen kan worden met dit kraslot is 10 euro. Dit staat dus gelijk aan het aankoopbedrag. Je hebt een kans van 1 op 6,8 op het winnen van 10 euro.

Voor het winnen van de hoofdprijs moet je heel wat meer geluk hebben. De kans hierop is 1 op 1 miljoen. Dat laatste zie je over het algemeen veel gebeuren bij krasloten. Er worden relatief gezien heel veel kleine prijzen uitgekeerd terwijl er maar een paar krasloten met een hoge prijs in omloop zijn. Dat maakt de krasloten dan ook relatief duur in aanschaf. Zeker wanneer je dit vergelijkt met een loterij. Over het algemeen geldt dat wanneer je mee zou doen aan een loterij je een grotere kans hebt op een hogere prijs.

Voor minder dan de helft van het aanschafbedrag van een 50x Cash Kraslot maak je in de Powerball loterij kans om multi-miljonair te worden.

klik voor een gratis kraslot