7 klapper kraslotEen van de meer populaire krasloten is de 7 Klapper. De verkoopprijs van dit kraslot is 1,50 euro. En daarmee maak je kans op een van de vele prijzen, waarvan de hoofdprijs 50.000 euro netto bedraagt. Dit staat ook duidelijk op het kraslot zelfs vermeld. Het kraslot zelf is ontworpen in vrolijke felle kleuren zoals geel, rood en blauw.

Je mag bij dit kraslot 6 vakjes open krassen om te zien wat er voor prijs achter schuilt. Wanneer je 3 keer dezelfde prijs ziet staan heb je die gewonnen. Bovendien heb je een extra vakje dat je open kan krassen. Hiermee heb je een extra kans om tot 3 dezelfde bedragen te komen. Bij de 7 Klapper kan je naast de geldprijzen ook een gratis lot winnen.

De geldprijzen die vermeld staan op het 7 Klapper kraslot zijn netto bedragen. De kansspelbelasting wordt verzorgd door de uitgever van het kraslot, De Lotto.

7 Klapper kraslot

Het winnen van een gratis lot is natuurlijk een leuke prijs. Je krijgt daarmee een extra poging om een geldprijs te winnen met een 7 Klapper lot. Dat maakt het nog eens extra spannend om de vakjes open te maken. Want wie weet heb je nu wel prijs. Bij een kraslot kan je meteen zien wat je hebt gewonnen. Dat maakt het nog eens extra spannend om de vakjes open te krassen. Zeker wanneer de krasloten, zoals bij de 7 klapper het geval is, een gering aankoopbedrag hebben is het heel verleidelijk om nog een lot te kopen.

Wie weet heb je daarmee meer geluk en win je een hoger bedrag. Krasloten zijn overal verkrijgbaar. Dat is natuurlijk handig maar je wordt er vaak mee geconfronteerd. Al deze factoren moedigen mensen aan om over te gaan tot het kopen van een kraslot. Hierbij bestaat de kans dat het uit de hand gaat lopen en je steeds maar weer nieuwe loten koopt. Dit kan uiteindelijk uitmonden in een echte verslaving dus kijk daarvoor uit wanneer je het erg leuk vindt om mee te doen met dit soort kansspelen.

Prijzengeld 7 klapper kraslot

Het 7 Klapper kraslot wordt uit gegeven in een oplage van 8,4 miljoen exemplaren. Deze kosten anderhalve euro per stuk. In totaal wordt er 5.849.000 euro aan prijzengeld uitgekeerd dat wordt verdeeld over 1.829.265 verschillende loterij geldprijzen. De kans op het winnen van een prijs is hiermee 1 op 4,59. Zoals je bij alle krasloten zien is de verdeling van de prijzen een beetje scheef. Er zijn erg veel kleine prijzen van een paar euro terwijl er maar weinig krasloten met een grote prijs worden uitgebracht.

Over het algemeen kan je zeggen dat hoe hoger de prijs is, hoe minder kans je erop maakt. Als je dit gaat vergelijken met de winkans en het prijzenschema van een loterij zal je zien dat je bij de loterij meer kans hebt op het winnen van een hogere prijs. Relatief gezien is het kopen van een kraslot dus best duur. Het prijzenschema van de 7 Klapper is vast gelegd bij de Kamer van Koophandel Den Haag.

klik voor een gratis kraslot