Misschien moet je voor iemand een cadeautje kopen en wil je liever niet met prullaria aan komen zetten? Dan is het misschien wel een leuk idee om het Cadeau Kalender kraslot cadeau te doen. De Cadeau Kalender is een spannend cadeau want wie weet wat er voor leuke prijs verstopt zit onder de kraslaag.

Op zijn minst krijgt de ontvanger er een maand lang elke dag een spannend krasspel voor terug. Onlangs heeft het uiterlijk van de Cadeau Kalender een metamorfose ondergaan waardoor het kraslot er nog vrolijker en feestelijker uitziet dan voorheen. Heel handig is het dat er bij de Cadeau Kalender een gratis cadeau envelop inbegrepen is. Het enige wat je nog hoeft te doen is hem op de post te doen of persoonlijk overhandigen.

Veel prijzen van 50 euro

Cadeau Kalender kraslotDe verkoopprijs van het Cadeau Kalender kraslot is 5 euro. Maar daar krijgt degene die het kraslot ontvangt misschien wel een heleboel leuke geldprijzen voor terug. Dat is tenminste wat het kraslot je laat geloven. Er zijn volgens de tekst op het lot vele prijzen van 50 euro netto beschikbaar.

Als je naar het prijzenschema gaat kijken dan zie je inderdaad dat er relatief veel prijzen van 50 euro te winnen zijn. In totaal gaat het om 7720 loten waarop een prijs van 50 euro valt. Als je bijvoorbeeld kijkt naar het aantal loten waarop een prijs van 20 euro valt, gaat het om 1800 exemplaren. De loten met de kleinste geldprijs van 5 euro zijn verreweg in de meerderheid.

Er zijn er 76.800 van in omloop. Je kan met betrekking tot de Cadeau Kalender dus stellen dat hoewel de laagste geldprijs het meeste voorkomt, het principe van krasloten niet helemaal op gaat. Normaal gesproken wordt de kans op het winnen kleiner naarmate het geldbedrag groter wordt.

Het Cadeau Kalender kraslot houdt zich dus aan zijn woord: er zijn inderdaad veel prijzen van 50 euro te winnen. Dat is natuurlijk ook wel een nadeel. In veel internationale loterijen zijn grotere jackpots te winnen!

Hoe groot is je winkans?

Als je gaat kijken naar de winkans van het Cadeau Kalender kraslot, blijkt dat je een kans van 1 op 2,366 hebt op het winnen van een prijs. In totaal zijn er 350.000 krasloten van dit type uit gegeven. In totaal zijn er 147,930 prijzen te vergeven met een totale waarde van 998.000 netto.

Het gaat bij dit kraslot om netto bedragen aangezien Lotto BV, de uitgever van dit kraslot, zorg draagt voor de kansspelbelasting die moet worden afgedragen. Het Cadeau Kalender kraslot is geldig tot en met 31 maart 2017. Na deze datum kan je geen aanspraak meer maken op het uitbetalen van de prijzen die op het lot gevallen zijn. Zo werkt dat met loterijen ook!

Wil je de prijzen die op je lot gevallen zijn verzilveren moet je hem dus voor die datum inleveren.