Ontdek een heel apart kraslot met het kraslot Krasgeluk. In eerste instantie lijkt het ontwerp op dat van een portemonnee. Op de buitenkant staat de naam Krasgeluk en wordt meteen aangegeven hoe groot de totale prijzenpot is. Die bedraagt 3,38 miljoen euro netto. Dit nodigt je meteen uit om je geluk eens te beproeven met dit kraslot.

Het Krasgeluk kraslot is eigenlijk een soort boekje dat je open kan vouwen. Binnenin vind je maar liefst 7 verschillende krasspellen. Dus ook 7 keer kans op het winnen van een geldprijs. Het gaat om 7 verschillende spellen met allemaal hun eigen spelregels. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat je vakjes moet open krassen om te kijken of er een geldprijs onder de kraslaag verscholen ligt.

Krasgeluk kraslot: 1 lot, 7 kansen! 

Krasgeluk KraslotDe oplage van het Krasgeluk kraslot bestaat uit 500.000 exemplaren. De aanschafprijs van een lot is 10 euro. Bij dit kraslot zijn er in totaal 142.872 prijzen beschikbaar die samen een waarde hebben van 3.459.000 euro. Met dit kraslot heb je een kans van 1 op 3,5 op het winnen van een geldprijs.

Het prijzenschema is gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Den Haag. Het gaat hier om 7 verschillende spellen onder één noemer. Alle 7 de spellen hebben hun eigen prijzenverdeling. Voor het hele Krasgeluk kraslot geldt dat de prijzen uiteen lopen van 1 euro tot en met de hoofdprijzen van 50.000 euro. Zoals bij alle krasloten geldt zijn er maar een paar hoofdprijzen per spel. Daar worden kopers mee verleid een gokje te wagen met het kraslot. Maar in de praktijk zal je merken dat het bij de meeste geldprijzen gaat om kleine bedragen.

Van deze kleine bedragen zijn er dan ook veel meer beschikbaar dan van de grote prijzen. Dit kraslot wordt uitgegeven door Lotto BV en is geldig tot en met 31 mei 2018. Tot en met deze datum kan je je gewonnen prijzengeld uitgekeerd krijgen, daarna vervalt het recht daarop.

Je weet meteen of je iets gewonnen hebt

Het leuke van een kraslot is dat je meteen ziet of je prijs hebt. Je kan ook meteen zien hoe hoog die prijs dan wel mag zijn. Dit vormt ook meteen de verraderlijke kant van een kraslot. Juist door die directheid worden kopers verleid om er nóg maar eentje te kopen. Misschien heb je met het nieuwe kraslot wél prijs of valt de prijs hoger uit.

Mensen die gevoelig zijn voor verslavingen kunnen beter uitkijken met het kopen van krasloten omdat je er al snel meer van koopt dan eigenlijk de bedoeling was. Wil je toch af en toe een gokje willen wagen kan je overwegen eens mee te doen met een loterij. Als je daarvoor een lot hebt gekocht moet je wachten tot de trekking is geweest voordat je weet of je prijs hebt.

Ook al ligt de aanschafprijs van een kraslot lager dan dat van een lot voor bijvoorbeeld de Powerball loterij zal je relatief gezien duurder uit zijn met het kopen van krasloten. Je koopt er sneller meer van en je hebt bovendien nog eens minder kans op een grote prijs.

klik voor een gratis kraskaart