Maak mn Maand kraslotDe grote broer uit de familie van de Maak m’n …. Kraslotfamilie is Maak m’n Maand. Hij lijkt erg op zijn kleinere broertjes Maak m’n Dag en Maak m’n Week, maar is in alles net een maatje groter. Qua uiterlijk heeft hij dezelfde uitstraling en kleurgebruik. Maar er kunnen bij Maak m’n Maand meer vakjes open gekrast worden en ook zijn te winnen prijzen hoger.

Ook het aanschafbedrag van dit kraslot ligt hoger dan bij de rest van de familie, maar liefst 10 euro. De hogere aankoopprijs zal hem wat minder verslavingsgevoelig maken dan de andere krasloten in deze reeks. Ook bij dit kraslot zal je echter de directe uitslag nog blijven ervaren. En omdat er hogere prijzen te winnen zijn, zal het evengoed erg spannend blijven om de vakjes open te krassen.

Je kan meteen zien welke prijs je gewonnen hebt en dit directe resultaat kan je misschien wel aanzetten tot het kopen van weer een nieuw lot.

Zo werkt Maak m’n Maand

Net zoals bij de Maak m’n Dag en Maak m’n Week krasloten, moet je ook bij Maak m’n Maand als eerste de vakjes bovenaan het lot open krassen. Dat zijn de zogenaamde ‘winnende nummers’ en worden op de kaart aangegeven met een ster in een blauw rondje. Als je dat gedaan hebt mag je de overige vakjes op de kaart open krassen. Dat zijn ‘uw nummers’ en worden op de kaart aangegeven met een euroteken.

Als alle vakjes open zijn gekrast kan je kijken of er bij ‘uw nummers’ dezelfde getallen tevoorschijn zijn gekomen als die vermeld staan bij de ‘winnende nummers’. Als dat zo is heb je de bijbehorende prijs gewonnen. Mochten er meer getallen hetzelfde zijn dan mag je de genoemde prijzen bij elkaar optellen. Wanneer je het symbool MAAND hebt getroffen, ben je de gelukkige winnaar van 100 euro.

Verdeling van de prijzen

Op het kraslot staat vermeld dat het totaal aan te winnen prijzen 6,8 miljoen euro is. De oplage van dit kraslot is 1 miljoen exemplaren waarbij je een winkans hebt van 1 op 3,5. De hoofdprijs die hierbij wordt gehanteerd is vast gesteld op 50.000 euro. Net zoals bij de meeste krasloten geldt, zijn ook bij Maak m’n Maand de kleine prijzen in de meerderheid. Het laagste bedrag wat je kan winnen is 10 euro en hiermee heb je het aankoopbedrag van het lot weer terug verdiend.

De prijzen lopen trapsgewijs op tot 2500 euro met als kers op de taart de hoofdprijs van 50.000 euro. Met deze hoofdprijs zijn er slechts 2 krasloten in omloop waarbij de winkans 1 op 500.000 is. Verreweg het vaakst komen loten waarmee je een prijs van 10 euro kan winnen voor. Daarvan zijn er 147.100 gemaakt en heb je de kans van 1 op 6,8 dat je die eentje treft.

Wil je graag meer kans maken op een grotere prijs, dan moet je het misschien niet bij dit kraslot zoeken maar kan je beter meedoen met een loterij. Daarvan worden er diverse gehouden en misschien zit er wel eentje tussen die je bevalt. Het jammere is dan wel dat je niet meteen kan zien wat je gewonnen hebt, zoals je bij een kraslot wel hebt.

klik voor een gratis kraslot