De Zonnebloemloterij is ‘n Nederlandse loterij die wordt georganiseerd door de Stichting de Zonnebloem. Stichting de Zonnebloem zet zich in voor mensen met een lichamelijke handicap. Zo gaat men bijvoorbeeld met deze mensen op stap met de Zonnebloem auto. De insteek van de Zonnebloemloterij is dan ook vooral om het goede werk van deze stichting te steunen en niet zo zeer voor de prijzen. De prijzen zijn namelijk niet zo heel erg interessant.

Zonnebloemloterij

Zonnebloemloterij

Een stapeltje loten van de Zonnebloemloterij

De Zonnebloemloterij wordt één keer per jaar georganiseerd. Vanaf de maand april kunt u elk jaar ‘n lot kopen voor de Zonnebloemloterij van dat jaar. Zo kunt u in april 2016 loten kopen voor de Zonnebloemloterij van 2016.

Het uitbetalingspercentage van de Zonnebloemloterij is laag doordat er een beperkt aantal prijzen worden uitgedeeld en de prijzen niet zo hoog zijn. In totaal deelt de Zonnebloemloterij 34 prijzen uit, waarvan de hoofdprijs € 15.000 bedraagt. Deze prijzen lopen af tot € 15 voor de ‘gelukkige’ die de 34e prijs wint. Nogmaals: meedoen met de Zonnebloemloterij, doe je vooral om de nobele doelen van deze organisatie te steunen en niet zo zeer vanwege de hoge winstkansen of de grote prijzen.

Alternatieven voor de Zonnebloemloterij

Voor het steunen van de Zonnebloemloterij hoef je niet te wachten tot het weer april is. Via de website van de Zonnebloem kun je het hele jaar een donatie doen aan dit goede doel.  Mensen die graag de Zonnebloem steunen en graag grote loterijprijzen willen winnen, doen beter ‘n donatie aan de Zonnebloem in plaats van mee te doen aan de Zonnebloemloterij. Op deze website vindt u een overzicht van loterijen die veel hogere uitbetalingspercentages hebben dan de Zonnebloemloterij en waar ze u echt niet lastig gaan vallen met hoofdprijzen van € 15.000. De hoofdprijzen in de loterijen op deze website overschrijden met regelmatig de 100 miljoen euro!

Click Now!