Barbecues van de Postcode Loterij zijn gevaarlijk

Dat niet elke prijs bij de Nationale Postcode Loterij even waardevol is, was al bekend. Dat sommige prijzen die door de Postcode Loterij worden uitgekeerd aan deelnemers ronduit gevaarlijk zijn, is nieuw.

Het uitkeringspercentage van de Nationale Postcode Loterij is enorm laag en ligt onder de 30%. In feite ligt dit percentage nog veel lager. Een groot deel van de prijzen, zijn namelijk geen keiharde euro’s, maar artikelen die worden verstrekt door sponsors van de Nationale Postcode Loterij. Zo wint u soms bijvoorbeeld een bakje ijs in plaats van euro’s of een barbecue.

Barbecue van de Postcode Loterij blijkt gevaarlijk te zijn

Door de Postcode Loterij werd deze barbecue bestempeld als een luxe barbecue. Deelnemers aan de Postcode Loterij konden deze barbecue winnen. Wie niet behoorde tot de gelukkigen die de barbecue wonnen, had ook nog de kans om deze barbecue te kopen voor € 39. Dat was een korting van € 60, want in de winkel moest € 99 afgetikt worden voor deze luxe barbecue.

Niet bepaald een droomprijs, maar dat deze prijs voor nachtmerries kan zorgen, hadden zelfs wij van BuitenlandseLoterijen.com niet kunnen vermoeden. Wat blijkt namelijk: ondanks dat de Nationale Postcode Loterij beweert dat deze barbecue van tevoren uitgebreid is getest en gecontroleerd, is deze barbecue onveilig. De barbecue blijkt namelijk absoluut niet bestand te zijn tegen de hitte die de kolen in de barbecue afgeven. Dit kan gevaarlijke situaties veroorzaken, aldus een woordvoerder van de Nationale Postcode Loterij in de krant Tubantia.

Barbecues worden vervangen

De Postcode Loterij gaat alle barbecues vervangen. Dat is een hele klus, want de Postcode Loterij heeft maar liefst 19.000 van deze niet-hittebestendige barbecues uitgedeeld. Complexe factor daarbij is dat vele deelnemers niet op deze prijs zaten te wachten en massaal de barbecues op Marktplaats te koop hebben aangeboden.

Iedereen die bij de Postcode Loterij zo’n barbecue heeft gewonnen of zelfs zo gek is geweest om er eentje te kopen, krijgt eind oktober, na het barbecueseizoen, een nieuwe barbecue. De oude, niet deugdelijke ketel moet dan wel terug worden gegeven aan de loterij. Enfin, de gelukkige winnaars van deze barbecue kunnen in de zomer van 2017 weer speklappen op hun Postcodeloterij-barbecue gooien.

Wil je eens meespelen in een loterij waar echte prijzen worden uitgekeerd? Daarmee bedoelen we echt grote prijzen. Overweeg dan eens om mee te doen aan de Powerball-loterij. De Powerball-loterij keert meer uit en keert vooral ook grotere prijzen uit dan de Nationale Postcode Loterij. Zo was de jackpot begin 2016 opgelopen naar maar liefst 1,6 miljard dollar. Dat is de hoogste loterij jackpot ooit, een absoluut wereldrecord.

Loten voor de Powerball loterij kun je online kopen. Dit kan snel, veilig en tegen zeer scherpe prijzen.

SPEEL MEE MET DE POWERBALL LOTERIJ

Tagged with:

One Response to “Barbecues van de Postcode Loterij zijn gevaarlijk”

  1. Wood furniture has something incredibly all natural about it.
    There is this sense of heat, of attribute as well as of style that can be be discovered in wood furniture.
    Hardwood is born coming from the planet.

Leave a Comment