Canadees wint 4 duizend euro in de Duitse Lotto

Winnen in ‘n buitenlandse loterij, het komt zeker regelmatig voor. Afgelopen week nog won een Canadees in de Duitse lotto. Deze Canadees vloog niet op en neer naar Berlijn om in ‘n Duits sigarenzaakje ‘n lot te kopen en zijn geluksgetallen aan te kruisen, maar kocht z’n lot online! Makkelijk, snel en betrouwbaar!

And the winner is… een Canadees

De 61-jarige Canadees A.S. kocht zijn loten voor de Duitse Lotto via de loterijenwebsite The Lotter. De 61-jarige Canadees en vader van twee kinderen.won ‘n bedrag van ruim 4 duizend euro in de Duitse Lotto. Toch mooi meegenomen en een bedrag waarvan hij leuke dingen kan gaan doen.

De Canadees speelt vaker online mee met buitenlandse loterijen. De Canadese loterijen spreken hem niet heel erg aan. Hij is vooral fan van Amerikaanse loterijen met grote jackpots, zoals de Powerball-loterij of de Europese EuroMillions loterij. Afgelopen woensdag viel er bijvoorbeeld nog ‘n jackpot in de Amerikaanse Powerball-loterij. De winnaar werd maar liefst 310 miljoen dollar rijker! De 61-jarige gelukkige speelt behalve met de Powerball en EuroMillions ook mee met de Duitse Lotto en de Spaanse loterij La Primitiva.

Cruise

De gelukkige winnaar van 4 duizend euro heeft nog geen plannen gemaakt wat hij met het geld gaat doen. Hij overpeinst zijn opties nog en denkt bijvoorbeeld na over ‘n cruise die hij nu zou kunnen gaan maken van zijn bij de Duitse Lotto gewonnen geld. Wij wensen ‘m veel plezier. Hij heeft ook nog ‘n advies voor andere deelnemers aan de loterij: waag je kans, maar blijf verantwoordelijk omgaan met je centen. Een goed advies wat ons betreft!

Als jij ook je kans wilt wagen in de Duitse Lotto en de volgende buitenlandse winnaar wilt worden, koop dan snel online je loten voor de Duitse Loterij, kies 6 nummers en ‘n reservegetal uit en duim elke woensdag en zaterdag voor ‘n goed resultaat!

Click Now!

Tagged with:

Leave a Comment