Canadees wint voor tweede keer miljoen dollar in loterij

De Canadees Jules Parent heeft over geluk niet te klagen. Vorige week won hij voor de tweede keer in zijn leven 1,2 miljoen dollar in de Loto-Quebec. Dit is een Canadese loterij georganiseerd door de staat Quebec waar Parent woont. Hiermee verbrak Parent ook nog eens een 9 jaar oud record. Dat stond ook op zijn naam. Toen won hij 1 miljoen dollar.

De kans om te winnen was 1 op 23.437.500. Parent deed het twee keer.

Online loterij jackpot gewonnen

De 69-jarige Jules Parent koop zijn loten online. Hij deed mee aan de Crown of Egypt-loterij, georganiseerd door Loto-Quebec. Parent kwam de prijs persoonlijk ophalen op het hoofdkantoor van Loto-Quebec. Hij kreeg een cheque mee van 1.222.069 Canadese dollars. Dat is ongeveer 800 duizend euro.

In 2008 had Jules Parent ook al een jackpot gewonnen bij een loterij van Loto-Quebec. Toen won hij 1 miljoen Canadese dollar. Die jackpot won hij toen in de Lotto 6-49.

Het commentaar van Jules Parent:

Ik weet niet aan wie ik dit te danken heb. Ben ik geboren onder een hele goede ster?

Verder vertelt Jules Parent dat hij graag zijn kans waagt in loterijen, maar dat hij zeker geen gokverslaafde is. Parent wandelt, vist en jaagt graag. Ook loterijen zijn een leuk tijdverdrijf voor Jules. De gepensioneerde Jules bekijkt het nuchter. Zijn motto is dat je met loterijen, net zoals bij alle andere kansspelen, kunt winnen en kunt verliezen.

Wat gaat Jules Parent met zijn jackpot doen?

Parent wil graag een nieuw huis. Zijn oude huis laat hij slopen en hij wil een nieuw paleisje laten bouwen. Het wordt een modern een degelijk huis. Geen kasteel. Dat is ook niet nodig, want Parent woont alleen en heeft geen kinderen. Hij sluit ook niet uit dat hij naar Las Vegas gaat. Met het geluk dat Parent heeft, kan dat zeker geen kwaad!

Wie weet wint hij ook nog wel een derde keer de jackpot bij Loto-Quebec. Parent blijft namelijk trouw meespelen met de loterijen van deze Canadese loterij-organisatie. Dat doet hij met dezelfde inzet als altijd, namelijk $ 3,20. Zijn grote jackpot zorgt er dus niet voor dat hij opeens zijn inzet fors gaat verhogen.

Via onder meer The Lotter kun je meedoen aan de Canadese Lotto 649. Wie weet win jij ook wel de jackpot !

doe mee aan de lotto 659   

 

 

Tagged with:

4 Responses to “Canadees wint voor tweede keer miljoen dollar in loterij”

  1. Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks

Leave a Comment