De vijf grootste loterij jackpots van deze week

Net als de voorgaande weken is er ook deze week weer het nodige geld te winnen in diverse loterijen over de hele wereld. Er zijn inmiddels alweer de nodige trekkingen geweest en dit heeft erin geresulteerd dat diverse jackpotten gevallen zijn. Zo is de jackpot van de Amerikaanse loterij Mega Millions bijvoorbeeld gevallen. Deze stond op het ongekend hoge bedrag van 458 miljoen dollar.

Maar ja, hier heb je nu natuurlijk niets meer aan wanneer jij veel geld wilt winnen in een loterij. Daarom lichten we in deze tekst vijf loterijen uit waar de jackpot nog wel op een groot miljoenenbedrag staat. Voor welke loterij koop jij een lot?

5. El Gordo

De Spaanse loterij El Gordo vinden we deze week terug op een vijfde plek in dit overzicht. Met een jackpot van 15 miljoen euro de laagste van deze top 5, maar nog steeds een lekker bedrag om te winnen natuurlijk. Iedere zondag vindt er een trekking plaats.

Om mee te spelen, kies jij vijf nummers tussen de 1 en 54 en een extra nummer tussen de 1 en 9. Wanneer jij alle vijf de nummers en ook het extra nummer goed hebt, win jij de jackpot in de El Gordo-loterij. Heb jij slechts een aantal nummers goed? Ook dan maak je nog kans op mooie prijzen.

Speel mee bij de El Gordo loterij >>>

EuroJackpot

4. EuroJackpot

De EuroJackpot is in feite niets anders dan een samenwerking van diverse nationale loterijen van landen binnen Europa. Momenteel nemen achttien nationale loterijen deel aan deze Europese loterij. Mede door deze grote deelname, staat de jackpot vaak op een leuk bedrag. Dat is ook deze week weer het geval. Deelnemers aan de EuroJackpot maken namelijk kans op een bedrag van 16 miljoen euro.

Wat je daarvoor moet doen? Een lot kopen natuurlijk. Dit kan gewoon via internet. Je kiest vijf hoofdnummers tussen de 1 en 50 en twee extra nummers. Heb jij je lot(en) afgerekend? Dan kan er na de eerstvolgende trekking maar zo een bedrag van 16 miljoen euro worden bijgeschreven op jouw rekening.

Speel mee met de Euro Jackpot >>>

3. Mega Millions

Inderdaad, deze Amerikaanse loterij staat alweer in het lijstje. Ondanks dat de jackpot van 458 miljoen dollar vorige week nog gevallen is, staat deze momenteel alweer op 45 miljoen dollar. Ja, dat is snel gegaan, niet? Ook aan deze loterij kun jij zonder al te veel moeite deelnemen.

Je moet natuurlijk wel even een lot kopen bij The Lotter. Ook hier is het slechts een kwestie van een aantal getallen kiezen, vijf om precies te zijn. Vervolgens kies je nog een Mega Ball en je kunt je lot aanschaffen. De trekking van Mega Millions is iedere dinsdag en vrijdag. Valt de jackpot niet? Dan stijgt deze telkens alleen maar verder. Het kan dus maar zo zijn dat deze binnen de kortste keren weer op een enorm hoog bedrag staat.

Speel mee met Mega Millions >>>

meedoen met de megamillions loterij

2. EuroMillions

Net als bij de EuroJackpot is ook EuroMillions een samenwerking van diverse nationale loterijen van Europese landen. Nederland neemt niet deel, maar de nationale loterij van België wel. De Oostenrijkse, Franse en Spaanse EuroMillions jackpot staat momenteel het hoogst. Mensen die een lot voor deze loterij hebben gekocht, maken kans om 76 miljoen euro te winnen. Een lekker bedrag natuurlijk.

Meespelen is ook nog eens een fluitje van een cent. Het is enkel een kwestie van een lot kopen. Hiervoor selecteer je vijf nummers tussen de 1 en 50 en twee ‘Lucky Stars’ tussen de 1 en 12. Heb jij de vijf nummers en de twee ‘Lucky Stars’ juist? Dan heb je (een deel van) de jackpot gewonnen.

Speel mee met de EuroMillions loterij >>>

1. SuperEnalotto

De Italiaanse SuperEnalotto is met een jackpot van 124 miljoen euro deze week de duidelijke koploper. Wil jij dit superbedrag bij kunnen schrijven op je rekening? Breng dan snel een bezoekje aan de website van The Lotter. Hier kun je namelijk een lot aanschaffen voor de SuperEnalotto. Je kiest simpelweg zes getallen tussen de 1 en 90.

Lukt het jou om de zes juiste getallen te kiezen? Dan ben jij de gelukkige winnaar van dit miljoenenbedrag! Ook wanneer je een paar nummers goed hebt, kun je bij deze loterij nog mooie prijzen winnen. De trekking vindt iedere dinsdag, donderdag en zaterdag om 19.00 uur (lokale tijd) plaats.

Speel mee met de SuperEnaLotto >>>

2 Responses to “De vijf grootste loterij jackpots van deze week”

  1. I’ve learned newer and more effective things via your blog site. One other thing I would really like to say is the fact newer computer operating systems are inclined to allow far more memory to be used, but they additionally demand more memory simply to operate. If someone’s computer is not able to handle a lot more memory as well as the newest computer software requires that ram increase, it might be the time to shop for a new Personal computer. Thanks

Leave a Comment