Doe maar lekker duurzaam: 30 kilometer rijden voor ‘n duurzaam eten pakket

Een prijs winnen bij ‘n loterij is altijd leuk! Nou ja, altijd… bij loterijen als de Nationale Postcode Loterij is het altijd maar afwachten wat je wint. De heer Burgers uit Lemmer was in zijn element toen hij ‘n prijs won bij de Nationale Postcode Loterij.

Hiep hoi, prijs bij de Nationale Postcode Loterij

De vreugde werd al ‘n stuk minder toen duidelijk werd wat de heer Burgers had gewonnen. Geen auto, geen cash geld, maar ‘n zogenaamd duurzaam eten-pakket. Althans ‘n waardebon om een “Doe maar lekker duurzaam”-pakket op te halen. Duurzaam eten is een van de aandachtspunten van de Nationale Postcodeloterij. Eind vorig jaar werd er zelfs een reclamespotje over gemaakt.

Het enthousiasme van de heer P. Burgers uit Lemmer was compleet over toen hij vernam dat hij ruim 30 kilometer moest rijden voor zijn lekker duurzaam eten”-pakket. Heel duurzaam is het niet om loterijwinnaars 30 kilometer te laten autorijden voor ‘n pakketje van € 12,50. De heer Burgers probeerde nog te bellen met de Postcode Loterij, maar dit bood ook geen uitkomst. Nog voor hij zijn verhaal kon doen, werd hij door een automatisch bandje bestookt met allerlei vragen over de Nationale Postcode Loterij. Geheel op zijn kosten, want de Postcode Loterij bellen kost je 10 cent per minuut.

De Nationale Postcode Loterij is:

  1. De loterij met het laagste uitbetalingspercentage in Europa en vermoedelijk zelfs ter wereld!
  2. De loterij waar je bonnen voor duurzaam eten en bakjes Ben & Jerry’s ijs wint in plaats van euro’s
  3. De loterij die het vaakst op de vingers is getikt wegens misleidende reclame.

Click Now!

 

 

Tagged with:

Leave a Comment