IceLotto: pas op voor IceLotto oplichters

Online loten kopen is hartstikke handig. Je hoeft er de deur niet voor uit, je kunt meedoen aan alle belangrijke loterijen ter wereld en je maakt kans op hele grote jackpot prijzen. Wat te denken van bijvoorbeeld een jackpot van 1,6 miljard dollar zoals begin dit jaar in de Amerikaanse Powerball-loterij. Maar, dan moet je de online loten-verkoper wel kunnen vertrouwen. Helaas kan dat niet met alle websites die loten aanbieden. Een van die onbetrouwbare 0nline loten-verkopers is bijvoorbeeld Ice Lotto.

Ice Lotto: de website ziet er flitsend uit

De website ziet er in eerste instantie gelikt uit. Zo wordt er bijvoorbeeld melding gemaakt dat Ice Lotto te zien is geweest bij CNN en de BBC of in kranten als de Huftington Post en The Telegraph. Dat lijkt onzin te zijn. Deze media zijn op geen enkele manier te associëren met Ice Lotto.

Ice Lotto probeert ook indruk te maken door alle grote loterijen een prominente plek te geven op de website. De Powerball, Mega Millions, Euro Millions en noem het maar op. Je kunt ze allemaal spelen via Ice Lotto. Er staat ook ‘n cijfer van klanttevredenheid bij, hierbij scoort Ice Lotto 4,9 op 5. Hoe dit cijfer tot stand is gekomen, wordt niet duidelijk, waardoor de kans ons groot lijkt dat dit cijfer is gemanipuleerd door Ice Lotto.

Wat vinden de spelers nu echt van Ice Lotto?

Als we op internet verder zoeken, krijgen we een heel ander beeld van Ice Lotto. We vinden alleen maar negatieve commentaren van ex-klanten van Ice Lotto. Het lijkt er sterk op dat Ice Lotto onbetrouwbaar is. Hierbij een bloemlezing uit de vele klachten die er zijn over Ice Lotto.

Ja, ik heb een keer meegedaan bij IceLotto met de Powerball-loterij. Ik kwam op de betaalpagina terecht, maar toen kreeg ik een foutmelding. Tot vier keer toe kreeg ik deze foutmelding, maar toen kwam ik er achter dat ze wel 4 keer het bedrag van mijn Powerball-loten van mijn rekening hadden afgeschreven. Ik heb contact opgenomen met Ice Lotto, een support ticket ontvangen, maar ik heb nooit meer iets gehoord en ook mijn geld heb ik niet meer teruggekregen.

Andere spelers hebben precies hetzelfde probleem. Er wordt ook volop geklaagd over de telefonische benadering door Ice Lotto.

Ik had precies hetzelfde probleem. Ik kreeg een e-mail waarin ik werd bedankt voor het kopen van loten voor € 1.200. Ik baal ervan dat ik hun telefoontje heb beantwoord. Stel oplichters. Ze blijven me dagelijks bellen.

Het kan nog erger. Het blijft namelijk niet alleen bij het niet beantwoorden van e-mails, het telefonisch lastig vallen van ex-klanten of onterechte afschrijvingen. Er wordt ook gewoon geld gestolen door Ice Lotto.

Ik had een hele vervelende ervaring met Ice Lotto. Ze hebben geprobeerd om mijn credit card te misbruiken om hun tickets te kunnen kopen. Het ging om 49 euro, maar toch. Gelukkig heb ik een limiet ingesteld op mijn credit card en werd deze transactie geweigerd door mijn bank. Ik adviseer iedereen om weg te blijven van Ice Lotto.

En een andere speler:

Ik ben het helemaal met je eens en pas vooral op voor de smerige trucs die Ice Lotto uithaalt met de credit cards van hun klanten. Ze proberen zonder jouw toestemming geld van je rekening te houden. Informeer a.u.b. zoveel mogelijk mensen over deze Ice Lotto dieven.

En voor de derde keer heeft de account manager van Ice Lotto geld van mijn credit card gehaald, zodat ik wordt gedwongen om toch weer mee te spelen bij Ice Lotto. Ik heb een mailtje gestuurd naar support@icelotto, maar geen antwoord. Tien mails verder heb ik nog altijd geen antwoord. Ik heb geprobeerd om ze te bellen, maar ze nemen niet op. Hoe krijg ik mijn geld terug?

En zo regent het klachten over mensen die worden lastig gevallen door Ice Lotto, betalen voor loten, maar geen loten krijgen en van wie gewoon ordinair geld wordt gestolen door Ice Lotto.Als je graag online meespeelt met buitenlandse loterijen, kun je beter je tickets kopen via een betrouwbare partij, zoals bijvoorbeeld The Lotter.

Tagged with:

2 Responses to “IceLotto: pas op voor IceLotto oplichters”

  1. Het zal allemaal wel, ik ben tevreden over hun service. Ze hebben mij alle diensten geleverd waar ik voor heb betaald, Maar ideal betalingen werden later geblokkeerd, dus misschien toch to good to be true :?. Beter klagen bij je creditcard maatschappij, het is hun plicht om fraude te voorkomen…

Leave a Comment