Jackpot.com viert haar eerste verjaardag

Vandaag is het feest bij Jackpot.com. Deze “wedden op loterijen”-website blaast het eerste kaarsje uit. Vorig jaar juli werd Jackpot.com gelanceerd. Na een wat aarzelend begin is de website een groot succes gebleken.

Als een van de eerste websites trok Jackpot.com voluit de kaart van “wedden op loterijen” in combinatie met betrouwbare kansspelvergunningen.

Wat is Jackpot.com?

De website wordt gerund door Lottomatrix Operations Limited. Dat is een zogeheten lotto-bookmaker met een licentie van de Maltese Gaming Authority. De MGA was de eerste serieuze kansspeltoezichthouder ter wereld en staat nog altijd bekend als een van de strengste toezichthouders ter wereld.

Tot vorig jaar was de online lotenhandel een vaak schimmige business. Via websites, waarvan vaak onduidelijk was wie er nu precies achter zat, kon je loten bestellen. Je moest er dan maar op vertrouwen dat het bedrijf achter de website de loten ook echt voor je inkocht. Kansspeltoezichthouders waren niet erg happig om vergunningen te verstrekken aan online lotenverkopers.

Daarom pakte Jackpot.com het anders aan. Je koopt hier geen loten, maar je sluit een weddenschap af op de uitkomst van de loterij. De prijzen zijn natuurlijk hetzelfde als bij de echte loterij. Als de jackpot van de EuroMillions loterij 120 miljoen euro is, win je ook met wedden op EuroMillions dit bedrag. Tenminste, als je gokt op de juiste getallen. Jackpot.com heeft verzekeringen afgesloten om deze hoge prijzen op te kunnen hoesten. De Malta Gaming Authority ziet erop toe dat deze verzekeringen ook daadwerkelijk afgesloten zijn.

Op welke loterijen kun je wedden bij Jackpot?

Vorig jaar begon Jackpot met welgeteld vier loterijen. Dat aantal is uitgebouwd tot de 17 loterijen waar je nu op kunt wedden. Dit zijn onder andere:

  • bekende Amerikaanse loterijen als de Powerball en Mega Millions;
  • de grote Europese loterijen Euro Jackpot en Euro Millions;
  • populaire internationale loterijen zoals de Super Ena Lotto, de Duitse Lotto, de Poolse Lotto en de Britse Thunderball.

Jackpot Club

Voor trouwe loterij-gokkers is er de Jackpot Club. Dit is de VIP-club van Jackpot. Iedereen die een account heeft en regelmatig meespeelt, is automatisch lid van deze club. Het kost je niets, maar het kan je wel mooie prijzen opleveren.

Elke zondag is de trekking. De leden van de Jackpotclub dingen dan mee naar de prijzen.

 

Tagged with:

Leave a Comment